İlk Maaş ın Tadı Başkadır Derler Hep. 🍿 Stajer Olarak Başladıgım İş Yerinden Kadroya Geçtim vede İlk Maaşımı Bugun Teslım Aldım 😁 Hatta Parayı Yemek için 1 Hafta İzin Bile aldım 😈 Maaşımızı Aldık Bakalım Kıyabilecekmıyım Harcamaya 🙄
Önemli EDİT:MAAŞI ALDIKTAN 1 GUN SONRA İŞİ BIRAKTIM 😁
İlk Maaş
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
hayırlısı olsun bize para vermiyorlar stajda 😊
güle güle harca 😊
şimdi buraya böyle koydun birinin gözü kalır nazara gelir paralar söylemedi deme makara:
o yüzden çabuk ye yada bankaya koy 😁
o yüzden çabuk ye yada bankaya koy 😁
hayrını gör emeğinin karşılığını almışsın ne güzel. ancak ortada milletin gözüne gözüne sokma paralarını toplumda hoş karşılanmaz 😄
sorulmaz ama ne kadar aldın 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
sorulmaz ama ne kadar aldın 😆
+1 😈
Special thx to FlexiSayın hepsi orda işte 😊 İlk maaşla bi fakire bişey almak lazımmış bana pc alsana 😈
Sayın hepsi orda işte 😊 İlk maaşla bi fakire bişey almak lazımmış bana pc alsana 😈
çok pis güldüm makara:
İlk Maaş ın Tadı Başkadır Derler Hep. 🍿 Stajer Olarak Başladıgım İş Yerinden Kadroya Geçtim vede İlk Maaşımı Bugun Teslım Aldım 😁 Hatta Parayı Yemek için 1 Hafta İzin Bile aldım 😈 Maaşımızı Aldık Bakalım Kıyabilecekmıyım Harcamaya 🙄
insanın eli titriyo verirken 😢 ama kendi kazandıgın paranın yemeside bi başka güzel oluyo 🤘
Getir biz yeriz.
Resmi Kaldırdım ☕
Maaş 920 Lira Aldım. Servisteki Bahşişlerle Ortalama 1150 Lirayı Buldum Diyenbılırım ☕
Maaş 920 Lira Aldım. Servisteki Bahşişlerle Ortalama 1150 Lirayı Buldum Diyenbılırım ☕
Getir biz yeriz.
qanqa pavyon akar [horny21
Getir biz yeriz.
😁 😁 😁
haha düşüyodum neredeyese süper ya 😈

Getir biz yeriz.
herkese benden su 😁
İŞİ BIRAKTIM 😈
İŞİ BIRAKTIM 😈
parayı gördün hemen bozuldun be kardeşim biggrint1