Icerige atla
Extraloob

Ilk Intro Denemem :)

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaşlar ilk intro denemem olduğu için bunu göstermemdeki amaç neyin eksik olduğunu & neler eklemem gerektiğini & neyi değiştirmem gerektiğini vs vs vs .. gibi şeyleri bana söylemenizi istediğim içindir.. (:

İyi Seyirler ( 720P Izleyiniz 😎 )

[youtube]kkf9HAZtnIk&feature[/youtube]
17 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
eah.. fenaa degil eleman ☕
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
eah.. fenaa degil eleman ☕

Saolasın abijiim pray: 😄
H
hanry006 ⭐ 16y
içerik begenmedım ☕ Daha Hikaye Tarzı Bi İntro Kurgusu Olabilirdi ☕

Efecktler ayarlaman fena degıl ama dedıgım gibi kurgudan dolayı pert ☕ Daha İyisi Olabilir Başarılar 🍺
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Benden iyi yapıon 😜
bluesman
bluesman ⭐ 17y
müzik çok kötü olmuş Türk düşmanı bir grubun şarkısını koyman saçma.
H
hanry006 ⭐ 16y

Düşünce Tarzın bana Göre Yanlış 😉
L
Leet1 ⭐ 19y
Fena değil ancak introları daha kısa tutman lazım.
C
Cryolite ⭐ 19y
yazılar çok küçük kalmış bence, biraz daha aksiyon istiyor 😜
N
Ben hayır diyorum.
K
KeepinGS OP ⭐ 16y

Düşünce Tarzın bana Göre Yanlış 😉

Katılıyorum 😊

içerik begenmedım ☕ Daha Hikaye Tarzı Bi İntro Kurgusu Olabilirdi ☕

Efecktler ayarlaman fena degıl ama dedıgım gibi kurgudan dolayı pert ☕ Daha İyisi Olabilir Başarılar 🍺

Saolasın hacm dusunuyorum da bulamadım 😄
T
The Black ⭐ 16y
çok karışık. bunu sanat bazına dökersen... anlatmak istediğin şeyi anlatman lazım. burda ilgi 3e bölünüyo hangisini izlesem diye düşünüyosun. tek bir ilgi odağı olmazı lazım. başka ilgi çekici şeylerin olmaması lazım. video ya uygulana bilecek çok güzel efectler var bunları sade şekillerde deneyebilirsin kendini gelişdirebilirsin ☕
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
çok karışık. bunu sanat bazına dökersen... anlatmak istediğin şeyi anlatman lazım. burda ilgi 3e bölünüyo hangisini izlesem diye düşünüyosun. tek bir ilgi odağı olmazı lazım. başka ilgi çekici şeylerin olmaması lazım. video ya uygulana bilecek çok güzel efectler var bunları sade şekillerde deneyebilirsin kendini gelişdirebilirsin ☕

Ben sey dusundum işte KeepinGS adıyla tek video türü değil birden cok video türü yapmayı dusundugumu gosterım dedim ^^

Ps: Aklımda güzel bi senaryo warda yapamıyorum bı turlu ya :/
A
Assue ⭐ 15y
güzel deil öğrenersin
T
The Black ⭐ 16y

Ben sey dusundum işte KeepinGS adıyla tek video türü değil birden cok video türü yapmayı dusundugumu gosterım dedim ^^

Ps: Aklımda güzel bi senaryo warda yapamıyorum bı turlu ya :/

çalışarak en kısa zamanda başarırsın umarım 🙄
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
güzel deil öğrenersin

daral:
D
gelişir gelişir inş. eline sağlk ((:

parçada gzle benzio

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: