Icerige atla
Extraloob

İlk Immortality Nova Prot Itemim ( Head ) <3

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Arkadaslar bızım serverda nova head protlar 2b cıvarlarında bende nova head immortality alım dedim bana 3bye mal oldu bence gayet iyi 😊.Seti yavas yavas almaya karar verdim hıc acelem yok daha buldukca alcam 😊

Ps : Son Nova Head demısım tum karızmayı cızdırdık daral: makara:
19 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hayırlı olsun hacım 🍺
Special thx to Flexi
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Tesekkurler hacım darısı hepımıze 😊
H
hanry006 ⭐ 16y
👍 Tebrıkler
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
👍 Tebrıkler

Tesekkurler 😘
D
duzceli81 ⭐ 17y
h.o bakalım
U
Uprising ⭐ 19y
Tebrikler. 😜
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
Tebrikler. :P

Saol whiteangel
h.o bakalım

Olcak inşallaah 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ahahaha şaka gibi immo son nova head ne varsa heyecandan yazmışsın hep oluyor bunlar yaaa makara:

tebrikler üstadım ben 3 tane skill silaha basacağım diye çatladım nasıl topladın o kadar coins'i o.O
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
ahahaha şaka gibi immo son nova head ne varsa heyecandan yazmışsın hep oluyor bunlar yaaa makara:

tebrikler üstadım ben 3 tane skill silaha basacağım diye çatladım nasıl topladın o kadar coins'i o.O

Olur böyle seler nese:

Hacım bizim serverda cok oluyor ya Copper & Gold & Silver & Iron & Arena tum coinlerden bol bol var 😄.Bende serverda Mr.Adv Elix diye tanınıyorum zaten adv elix sata sata parasıyla alıyoruz 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
üstadım gaia'yagel benim silaha +8 bas bari 6 kere +6da yandı isyanlardayım +4 şu anda 😞
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
üstadım gaia'yagel benim silaha +8 bas bari 6 kere +6da yandı isyanlardayım +4 şu anda :(

:))) Hacım sans ya umıtsızlıge kapılma ben ılk +8 denerken yandıgımda ıcımde oyle bı umıtsızlık vardıkı .. dedım nasılsa oyun elbet bi gün olur 😊 pre plussız lucky dressiz bastım 😊.Basmadan once bıseyler patlatmayı dene bazıları oyle ıse yarıyor dıyor :))
L
H.olsun 🙏

Ps. Oyunda globali gördüm ama ilk önce farketmedim 2.globalde sen düzeltince dikkatimi çekti 😁
G
GNR ⭐ 18y
Tebrikler 3b deli para nasıl kıydın anlamıyom bence 1 part o kdr etmez hepsini gold ile alman biraz zor yada çok uzun sürer
@okan
Biraz ugras bro yabancılarla takıl yada cave de uniqueeri kimler kesiyorsa onlarla 2 part 1 ayda yaparsın devamlı gidersen tabi bunlar en kolay ellik ve omuzluk 12 gold ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
L7 gelsin 3 gün sonra yabancı guild'e gidiyorum 😎
G
GNR ⭐ 18y
L7 gelsin 3 gün sonra yabancı guild'e gidiyorum 8)

😘 tabiki bro mumkunse alman tabiki yoksa international da olabilir ama dikkatli ol turk cogunluk olmasın 😊
K
KeepinGS OP ⭐ 16y
H.olsun 🙏

Ps. Oyunda globali gördüm ama ilk önce farketmedim 2.globalde sen düzeltince dikkatimi çekdi 😁

Nıck ney hacım yaw :))

Tebrikler 3b deli para nasıl kıydın anlamıyom bence 1 part o kdr etmez hepsini gold ile alman biraz zor yada çok uzun sürer
@okan
Biraz ugras bro yabancılarla takıl yada cave de uniqueeri kimler kesiyorsa onlarla 2 part 1 ayda yaparsın devamlı gidersen tabi bunlar en kolay ellik ve omuzluk 12 gold ^^

Oyundan kazandım parayı cebımden para cıkmadı kıymak zor olmadı :)).Daha 106 lvlız yaw uzun sursun zaten 110a daha cok var 😊
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
Tebrikler 😊
L
H.olsun 🙏

Ps. Oyunda globali gördüm ama ilk önce farketmedim 2.globalde sen düzeltince dikkatimi çekdi 😁

Nıck ney hacım yaw :))

Trabzon_Lee 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: