dün charımla kasarken arkadaşa "bana bow lazım" dedim ama ekrana baktıgımda "criti kaç" olarak gözüktü nasıl böyle bir şey olabilir anlam veremedim keylog falanmıdır hiç başına gelen varmı?
İlginç Bir şey oldu
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
arada bir yazdıkların 3-4 saat sonra gidiyor önceden arkdasına yazmıs olabilirsin ve bug olmustur korkmanı gerektircek bir sey yok..
Ruhlar girmiş pcne bir kurşun döktür 🤘
Ps:İçinin rahatlaması için EtraKeybord inirebilirsin
Ps:İçinin rahatlaması için EtraKeybord inirebilirsin
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Bazen lagdan dolayı yazdıkların gitmiyo 1-2 saat sonra gidiyo korkulacak birşey yok <3
Herkes gibi benimde başıma çok geldi...
Yazıyorsun sana öyle görünüyor ama karşıya ne yamışsan o gidiyor..Korkulacak bişey yok charın yaşayacak 😊
Yazıyorsun sana öyle görünüyor ama karşıya ne yamışsan o gidiyor..Korkulacak bişey yok charın yaşayacak 😊
doğal şeyler bunlar makara:
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız çok korkuyordum bu siteye bundan dolayı bayılıyorum ya okan abi sana da ayriyetten teşekkür ederim.
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
Yazıyorsun sana öyle görünüyor ama karşıya ne yamışsan o gidiyor..Korkulacak bişey yok charın yaşayacak :)
yazdığından farklı bişey çıktıysa normal yazdığında sende görünende gitmez.
G
GaaraOfTheSand
⭐ 16y
ben arkadaştan bişi istemiştim küfür etti 😄
NoMoreLove
⭐ 18y
dün charımla kasarken arkadaşa "bana bow lazım" dedim ama ekrana baktıgımda "criti kaç" olarak gözüktü nasıl böyle bir şey olabilir anlam veremedim keylog falanmıdır hiç başına gelen varmı?
Çok güldüm ya. 😁
Lagdan bazen yazdıkların birkaç saniye sonra gelebiliyor veya sonra yazdığın önce gelebiliyor. ^^
Yazıyorsun sana öyle görünüyor ama karşıya ne yamışsan o gidiyor..Korkulacak bişey yok charın yaşayacak :)
yazdığından farklı bişey çıktıysa normal yazdığında sende görünende gitmez.
aksini idda etmedim zaten 😄
J
John.Locke
⭐ 16y
Laggg
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap