K kemal88 OP ⭐ 17y 16 yil once (düzenlendi) #1 Arkadaşlar NEW SERVERLAR Şu an Check Gösteriyor ve ben oyuna giremiyorum nedeni ve çözümünü söyler misiniz ? YANİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ??- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K kemal88 OP ⭐ 17y 16 yil once #2 ARKADAŞLAR YARDIM EDİN NOLUR 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kemal88 OP ⭐ 17y 16 yil once #3 YARDDDDDDIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kemal88 OP ⭐ 17y 16 yil once #4 YAAAAAAAAARDIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMM EDDDDDDDİİİİİİİİİNNNNNNN !!!!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRage ⭐ 18y 16 yil once #5 bugün bendede 3-4 server check görünüyordu lakin şuan normal hepsi Crowded yani ^^ eğer sende halen devam ediyorsa modemine reset at düzelecektir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #6 Bir çeşit bug sanırım pc ye reset at dene benim çözümüm bu işe yararmı bilmem 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil