_ _DuFFy_ OP ⭐ 17y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Aesify ⭐ 18y 15 yil once #2 bunun yöntemi vardı biyerlerde cidden gzl ss olmuş ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DuFFy_ OP ⭐ 17y 15 yil once #3 bunun yöntemi vardı biyerlerde cidden gzl ss olmuş ^^Pvp yparken şans eseri karşılaştığım bi durum. atack yparken yatır yediğimde oluyor genelde.Teşekkürler 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #4 en çok warriorla pvp yaparken olur 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #5 O skilli vururken sana knock down skilli vururlarsa skill bugda kalır ^^ 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #6 Lag varken çok olan bi durumdur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cynosure ⭐ 19y 15 yil once #7 bot ile girip pwp yaparsan bi müddet sonra öyle oluyor ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 15 yil once #8 her zaman olan bişi her bow kullanıcısı bilir nerdeyse TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XLay ⭐ 16y 15 yil once #9 Pvp 'de Birisi Sana yatır Çekmiştir , Sen tam vuracağın anda yatır skili ile yattığın için kalktığın anda böyle bir bug oluşur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #10 Ben hep bow kullandım cok ii bliyorum bu durumu 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #11 bot ile girip pwp yaparsan bi müddet sonra öyle oluyor ^^Yok artık bot ile pvp mi YUH!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DuFFy_ OP ⭐ 17y 15 yil once #12 Bot kullanmıyorum şuan için. 😊 uzun süren bow skillerini kullanıyorsanız,devil bow vb. adama kilitlendiğinizde yatır yerseniz charın uzerınde o manzara kalıyor 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kSk_StyLe ⭐ 17y 15 yil once #13 en çok warriorla pvp yaparken olur :D 🍺 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil