Icerige atla
Extraloob

İlginç!!

· 37 Yanıt · 2.7K görüntüleme
V
Viski OP ⭐ 18y
101-102 Moblarından 90 LvL Sun Gelmiş Acayip Şaşırdım Tamda Bana Göre İtem 🍿

37 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlı olsun bro
L
Leekage ⭐ 16y
Gzz!! Tebrikler..
L
LethaLKiss ⭐ 16y
süper şanslısın bro.. ilk snde görüorm 10d sun weapon drop.. ya event ya magic pop sunlar var hep 10d de hayırlı oLsn
L
Lance ⭐ 16y
İmkansız o birinden düşmüştür.Alex tamamen 11 dg üzerine kurulmus düzen 101 mobs+ tabikide
H
hanry006 ⭐ 16y
İmkansız o birinden düşmüştür.Alex tamamen 11 dg üzerine kurulmus düzen 101 mobs+ tabikide

102 moblarda kasarken 10d ıtem dusuyor yanlısın war bro 👴
V
Viski OP ⭐ 18y

Bende Ona Şaşırdım İşte 🤔
A
Addicted ⭐ 19y

100 lwl moblarda var bro ben orda kasıyorum her gün 4-6 arası 10d item düşüyor 😊 makara:
V
Viski OP ⭐ 18y

100 lwl moblarda var bro ben orda kasıyorum her gün 4-6 arası 10d item düşüyor 😊 makara:

101-102 lerde kasıordum bro Tathen-Tenen 🤔
A
Addicted ⭐ 19y

101-102 lerde kasıordum bro Tathen-Tenen 🤔

Yok sana demedim zaten Lance demiş ya alex 11d üzerine kurulu ona dedim 😆
B
B7B ⭐ 16y
Hacı sorgulama kullan işte 😄
M
Maxitech ⭐ 19y
Sağ alta bakılırsa birinden aktarmışsın kendine 🕵️
V
Viski OP ⭐ 18y

Evet _Whisky_ den aktarıldı arkadaş vardı bu çara aktardım ss için inanmıyanları zorla inandırmak gibi bi lüksüm yok 👴
M
Maxitech ⭐ 19y
V
Viski OP ⭐ 18y

Üste cevabını yazdım Göremiyorsun galiba daral:
E
exotic ⭐ 18y
daha ne istiyoosun hacı novadan iyidir hemde sana göre ben 4 yıldır sro oynuyorum daha sun düşüremedim 😊
4
4Titer ⭐ 18y
orda exchange with bilmem ne yazıyor ama bilmem yani drop mudur exchangemidir ❓

2. sayfayı okumamıştım kusura bakma 😄
L
LethaLKiss ⭐ 16y
daha ne istiyoosun hacı novadan iyidir hemde sana göre ben 4 yıldır sro oynuyorum daha sun düşüremedim :)

bana zszc fire'da düştü hashade(52lv mob) 42 lv sun glavie makara: xD
V
Viski OP ⭐ 18y

Yukardada Bi Arkadaşımıza Cevabı Verdim ne amacım olabilir yani sizi kandırmakla ne geçecek elime bi daha aynı soruyu sorana tepkim farklı olacak kimseyi kandırmakla işim olmaz sadece buraya paylaşım yapmak için yan charda arkadaş vardı bende açık olan chara aktardık SS almak için.. Dahada inanmıyanlara diyecek bişeyim yok 👴
4
4Titer ⭐ 18y

Yukardada Bi Arkadaşımıza Cevabı Verdim ne amacım olabilir yani sizi kandırmakla ne geçecek elime bi daha aynı soruyu sorana tepkim farklı olacak kimseyi kandırmakla işim olmaz sadece buraya paylaşım yapmak için yan charda arkadaş vardı bende açık olan chara aktardık SS almak için.. Dahada inanmıyanlara diyecek bişeyim yok 👴

sonradan editledim 2. sayfaya bakmamıştım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: