Icerige atla
Extraloob

İletişim Vergilerinde Düzenleme

· 3 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Sparkle
Sparkle OP ⭐ 10y

• MTV uygulanan %40 zamın ardından Özel İletişim vergisine 2018 yılında uygulanacak olan %50 zam geliyor.

• Farklı alanlarda %25, %15 ve %5 olarak ödenen Özel İletişim Vergisi, önümüzdeki yıl %7.5 standardına bağlanacak. Cep telefonu görüşmelerinden %25, sabit telefon görüşmelerinden %15 ve internet hizmetlerinden de %5 oranında alınan Özel İletişim Vergisi artık %7.5 olacak şekilde tek oranda düzenlenecek. Bu da demek oluyor ki internet erişim hizmeti için alınan %5’lik ÖİV, %50’lik zamla %7.5’a çıkacak.

• Yeni düzenleme ile birlikte yurt dışı telefon görüşmeleri veya İnternet kullanımı artık KDV ve ÖİV’den muaf olacak. Bu bağlamda operatörlerin günlük 14.90 TL’ye sunduğu yurt dışı dolaşım hizmetlerinde %25 civarında bir fiyat indirimi beklenebilir.
3 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kesinlikle iktidar yanlısı değilim (muhalefet yanlısı da değilim), bu tür manşetler beni kızdırıyor. Diğer ikisinde indirime gidilmişken sadece birinde olan artışı manşet atmak yanlış.
Sparkle
Sparkle OP ⭐ 10y
Kesinlikle iktidar yanlısı değilim (muhalefet yanlısı da değilim), bu tür manşetler beni kızdırıyor. Diğer ikisinde indirime gidilmişken sadece birinde olan artışı manşet atmak yanlış.

Haklı olabilirsin internette zam olayını görmüştüm indirimleri dikkat etmedim şu an ki başlık daha iyi sanki.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: