Icerige atla
Extraloob

Id Gizli Yanit ve E-mail inizi Bildiğiniz Charlar Varsa Giri

· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme
O
One_Minute OP ⭐ 18y
Bi arkadaşım e-mail verification sistemini hacklemeyi başardı
ıd pw ve e-mailini bildiğiniz accountlar varsa söylerseniz hacklemeye çalışıcaz yöntem %50 oranında tutuyor.
Kesinlikle kötü amaçla kullanmaya yöneltmeyin. Çeşitli sebeplerden veya hack yoluyla size zarar vermiş birilerinin ıd gizli yanıt ve e-mailini biliyorsanız pm ile bana gönderin. LwL sınırı 70 olan charlar olursa iyi olur. Amacım kötüye kullanmak değildir. Zamanında beni biri hacklemişti şimdi cezasını verdik
13 Yanıt
A
angela ⭐ 19y
inanmayın arkadaslar yok öyle bir şey ve olamazlar siz kimsinizde verification sistemini hacklediniz ?! üstelik 70 altı charlar ı kabul etmiyosunuz.charı siz hacklersiniz üzerine oturursunuz bir de %50 ihtimalle kurtarırız diyorsunuz . yapmayın arkadaslar başkalarının emeklerini çalmak bu kadar kolay olabilir ama bunun ahirette hesabı var. konu kilitlensin lütfen
P
lotuss_ kaç tane içtin bakayım sen?
Edit ;
ID PW e-mail bilecek , sana verecek , vereceği char 70+ olacak ve sen bunu milletin gönlü olsun diye yapıyorsun?
Gel öpeyim bi gel gel 😘
O
One_Minute OP ⭐ 18y
lotuss_ kaç tane içtin bakayım sen?
Edit ;
ID PW e-mail bilecek , sana verecek , vereceği char 70+ olacak ve sen bunu milletin gönlü olsun diye yapıyorsun?
Gel öpeyim bi gel gel 😘

😊 inanmıyorsan zorlamam. gir persia ya bak CaNDeLLa ya ne oldu 😄 . Zamanında beni hacklemişti.
İnanmıyorsanız bişi yapamam. Keyfiniz bilir. Ben sitede bi paylaşım yaptım o kadar ^^
B
BiLqiN ⭐ 18y
tmm herseyı anladıkta neden 70+ ??? 😄
O
One_Minute OP ⭐ 18y
tmm herseyı anladıkta neden 70+ ??? :D

10 lwl char için uğraşacak değiliz ya 😄
Bide persia olsun komisyon alalım 🤤
B
BiLqiN ⭐ 18y
komısyon degıdle charı alırım desene sen suna ???
S
Streetwise ⭐ 19y
Lan varya çok akıllısın sen, iyi ki böyle bir paylaşım yaptın. 😄 Benim charlarımıda geri alabilirmisin. 🎅

ıd : sabaherkenkalkar
email : pijamadansarkar@sonuormangibi .com
gz : başısoğangibi

Charımı geri alınca pm atarsın... 😆 😁
P
Lan varya çok akıllısın sen, iyi ki böyle bir paylaşım yaptın. 😄 Benim charlarımıda geri alabilirmisin. 🎅

😁 😁 😁 😁 😆 😆 😆 😆 😆 😄
O
One_Minute OP ⭐ 18y

Bak inanmıyanlara ne dicem 😄
rev6 ya CaNDeLLa yazın itemlere bakın sonra gelin hotan silahcıya persiada itemlerini görün.
bu foruma candella_ kullanıcı adında bi üye vardı ordan msnsini bulup konuşun ^^
şu anda global attım arkadaşları haber vermiş 😄 gelmiş msnye ağlıyor.
İnanmazsanız zorla değil ya ^^ kanıt isteyene kanıt sundum. bilmediğiniz işlere burnuzu sokmayın !
O
One_Minute OP ⭐ 18y
Ama inanmamakta haklısınız bende ilk inanmadım ama denemekten bişey kaybetmem dedim. Baktım oldu. Dediğim gibi %50 ihtimali var.
Gereksiz yorumlarla kirletmeyin. Kimseye zorla iyilik yapamam
S
Streetwise ⭐ 19y

Bak inanmıyanlara ne dicem 😄
rev6 ya CaNDeLLa yazın itemlere bakın sonra gelin hotan silahcıya persiada itemlerini görün.
bu foruma candella_ kullanıcı adında bi üye vardı ordan msnsini bulup konuşun ^^
şu anda global attım arkadaşları haber vermiş 😄 gelmiş msnye ağlıyor.
İnanmazsanız zorla değil ya ^^ kanıt isteyene kanıt sundum. bilmediğiniz işlere burnuzu sokmayın !

Ne yapcan burnumu mu kesicen. İstediğim yere burnumu sokarım sana mı sorucam? Burada hiçbir üye sana char'ın ıd, gizli, e-mail vermez. Bu tür projelerini başka yerlerde tanıt. Saçma saçma konular açma bir daha, gözüm üzerinde, KİLİT!
P
Herşey bir yana tamam almışsındır charını eyvallah. 50% şans diyorsun. Tutmadı diyip charı kendine almayacağın ne malum 😆 Hadi güle güle yahu uğraştırma bizi 👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: