00:05:44] * Couldn't locate npc... Make sure, the items in "Settings" are all buyable in current town!
İçerideki hata Kodu nedir Mp almıyor.
· 7 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
off bu hata nedir su hata nedir bi bokkuda düzgün becer anlamıyorsan alma sobt adam gibi öğren..
off bu hata nedir su hata nedir bi bokkuda düzgün becer anlamıyorsan alma sobt adam gibi öğren..
Azımı Actırma benım burda Sen ananın Karnındamı Ogrendın L*n .......
Charın üzerindeki mp pot ile chara aldırdıgın pota bak bazen öle çakışınca almıyor mesela üstünde x-large varsa bot setingde bak x-large aldır olmadı reset at pc ye
Charın üzerindeki mp pot ile chara aldırdıgın pota bak bazen öle çakışınca almıyor mesela üstünde x-large varsa bot setingde bak x-large aldır olmadı reset at pc ye
İlgilendiğin İçin Teşekkür ederim Problemı Buldum Bot mp almaya gıderken baska yone cevrım "Npc Bulunamıyor" hatasıymış.Reset Attım Düzeldi Eyv.
İlgilendiğin İçin Teşekkür ederim Problemı Buldum Bot mp almaya gıderken baska yone cevrım "Npc Bulunamıyor" hatasıymış.Reset Attım Düzeldi Eyv.
nP Bilgi paylaştıkca sevgi yardımlaşçıkça büyür sömürgeci diyil paylaşımcı millet olalım !!!
Kardeşim Aldırmak istediğin item town'da bulunmuyor. Örneğin mp en küçük seçtiysen alex'de bulamayabilirsin. Ona dikkat et hata ondan kayanklanıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap