Icerige atla
Extraloob

İbrahim Üzülmez'de flaş gelişme!

· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme
H
hanry006 OP ⭐ 16y
Beşiktaş'ın efsane futbolcusu İbrahim Üzülmez, gelecek sezon siyah-beyazlı kulübe geri dönüyor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, gelecek sezon Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istiyor.

Üzülmez, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Önümüzdeki günlerde antrenörlük kurslarına başlayacağım. Zaten basın toplantısında Başkan Yıldırım Demirören'in bu konuda bana bir sözü var. Önümüzdeki sezon kendimi hazırladıktan sonra Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istiyorum."

VARDAR'DAN YEŞİL IŞIK

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, gelecek sezon Beşiktaş A2 takımının başına geçmek istemesinin ardından, Beşiktaş Kulübü'nde Altyapıdan Sorumlu Üye Sinan Vardar da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vardar yaptığı açıklamada, "İbrahim Üzülmez bizim evladımızdır. Eğer böyle bir karar alıp, teknik direktör olmak isterse ona en büyük desteği Beşiktaş kulübü verir. İbrahim Üzülmez'e her zaman kapımız açıktır" dedi.

Spoiler
Deli İboların Sayısı Artarsa Şaşırmam cool2:

Gaynak
13 Yanıt
M
Gaynak.
Oda iyimiş.
L
Leet1 ⭐ 19y
Türkiye'nin daha fazla Deli İbo'ya ihtiyacı ? :p
S
Gaynak.
Oda iyimiş.

🍺
H
hanry006 OP ⭐ 16y

Galatasaraylıyım.Fakat Deli ibonun hırsını azmını inadını psikopatını daha görmedim. 🤘
T

Galatasaraylıyım.Fakat Deli ibonun hırsını azmını inadını psikopatını daha görmedim. 🤘

sen Bülent Korkmaz'ı hiç izlemedin galiba 🙄
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Futboldan anlar ➡️ bkz.com 😜
H
hanry006 OP ⭐ 16y

izledim ama Deli İbram ı tek gecerım agresiflik vede psikopatlık konusunda 🍿
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Oldumu şimdi ama.Nerde jentilmenlik nerde futbol ahlaki,kulakları çınlasın Alpay tek geçer bu konularda 😁
H
hanry006 OP ⭐ 16y
Oldumu şimdi ama.Nerde jentilmenlik nerde futbol ahlaki,kulakları çınlasın Alpay tek geçer bu konularda 😁

ben yasamayı haketmıyorum Alpay ı unuttum cicioe2
T

summer4: summer7: makara:
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Türk Futboluna daha çok deli ibolar lazım
R
Rapp3R ⭐ 18y
abi adam kendi kendine hareket yapıo ya nedir bumu azim 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: