İşte geldim buradayım , 3 aylık bir dağ havasından sonra tekrar döndüm , inşallah unutulmamışızdır , evet nerede kalmıştık , i like u guys , işte öyle bir merhaba diyeyim dedim , aslında daha önce diyecektim ama site yenilendiği için acc. aktif gözükmüyordu , sağolsun adminimiz modumuz ilgilendi de mai ciğime kavuştum Mr. Green
extrabeer Mr. Green extrabeer
I m BACK !!! Again
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
gelmişken banada yardım etsen bot accountum çalındı maicim kimse bişi yazmadı sen bilirmisin bu hırsızdan nası geri alabilirim accountum
Botu aldığın adamlarla temasa geç durumu anlat onlar sana yeni şifre vereceklerdir , yani eskiden yolu buydu ama botun paralı değil crackli ya da beleş filansa sanırım yapabileceğin bişey yok , kolay gelsin.
mai_mai hoş gelmişsin izin yaramış gibi ateşli gördüm seni Twisted Evil
oy oyyy gelen gelene yahu bak buna bayıldım işte sitemizden kim gittiyse bir yerlere gene gelmesini bildiler bizi sevdikleri için mi xXx hayatlarının devamı için mi acep ihihihii mai seni hemen yan odaya alalım hacım özledik wallahi Twisted Evil Laughing
temasa geçtim bakalım hayırlısı
ama arkadaşlar botu alırken verdiğiniz maili ve gizli soru cevabı unutmayın çünkü ben unuttum
ama genede başkabilgiler verdim inşallahverirler
ama arkadaşlar botu alırken verdiğiniz maili ve gizli soru cevabı unutmayın çünkü ben unuttum
ama genede başkabilgiler verdim inşallahverirler
Yaw ben aslında hiç ayrılmadım ki tatile gittim 3 aydır dağ çiçek böcek geziniyordum Mr. Green
Now i m back ; hmmm demek XxX aşkı he ehh atarız bir el hacu ne olacak Twisted Evil
Now i m back ; hmmm demek XxX aşkı he ehh atarız bir el hacu ne olacak Twisted Evil
maiiiiiii hosgeldın Very Happy özlettın valla kıs burdasın işallah kacmassın bı yere yenı servera gıdıyoruz gelıcekmısın Question
XxX dediniz içim yandı Very Happy xxx alımları varken ben pek takılmazdım foruma baktım en eğlenceli forum bu. Tek alıntı yapmadığım forum bu. çünkü başka forumlardan buraya alıom. Tabi biraz (Ç)alıntı oluo ama olsun elimizden geldiği kadar yardım edioz Very Happy xxx de olsam kesin 5 yıldız üye olurdum Very Happy
xXx dediğiniz sadece sözde olan birşey varlığı meçhul gören varmı duyan varmı gidip de gelene varmı hiç bilmiyoruz bizde popcorn
Bilmiom bi ara alımlar vardı şu anda öle bi bölüm varmı bilmiom.
wow maiiiiii hoş geldin hacum Very Happy
xxx özel bölüm totalde 10 kisi görüyor ona alımları nerde gördün Very Happy
xxx özel bölüm totalde 10 kisi görüyor ona alımları nerde gördün Very Happy
ya gördüm işte tmm kapatın konuyu Very Happy
wahhh hoşgeldin Mai...Özledik seni,işler seni bekliyor sitede...WB WB... Razz
hoşgeldinnn nerelerdeydin yav Rolling Eyes Twisted Evil
welcome back hacımmm paylaş bizim ile bişeler yanarlı dönerli olsun Razz Razz
Seni pek tanimasamda hoşgeldin Cool Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap