Icerige atla
Extraloob

Hz.Muhammed (s.a.v) HAKARET Rezillik!!!

· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Önemli: Hz.Muhammed (s.a.v)
CNN hakaretlerle dolu Hz. Muhammed(s.a.v) karikatürünü ankete sundu.
Amerika'dan yayin yapan CNN Haber kanali internet sitesi Hz.Muhammed (s.a.v) karikatürünü ankete açti.
Televizyon internet sitesinden gelen evet ya da hayir oylarina göre bu karikatürü yayinlayip yayinlamama karari alacak.
Ankete katılalım ve bunu arkadaslarimiza da duyurarak geregini yapalim.
Bu hepimizin bir vazifesidir. Bunu O'na saygimizin ve sevgimizin bir göstergesi olarak düsünelim ve gerekli cevabi verelim bu sadece bir baslangiçtir. Tepkimiz bence agir olma li ki bir daha böyle bir seye yeltenmesinler.
CNN'in internet sitesine asagidaki adresten ulasip oyunuzu kullanabilirsiniz.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/europ ... index.html

buraya girin ve QUICKVOTE yazan yerde [ No ] seçenegini işaretleyin ve tiklayin. Lütfen tanidigimiz herkese gönderelim
7 Yanıt
R
Romeo_ ⭐ 19y
Oke extraokk
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
lutfen üzerimize düşeni yapalım tüm müslüman kardeşlerimizin birbirimizi savunmamız lazım bu arada hırıstıyanlara hiçbir şekilde hakaret etmeyelim onların seviyesıne düşmeyelim
C
Crumby_ ⭐ 19y
Yolladım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eski mevzu değilmi o zamanlarda bu karikatürler yayınlandığında hemen saklamış arşivime kaldırmıştım aynılarımı farklılarımı Rolling Eyes
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

eski mevzu değilmi o zamanlarda bu karikatürler yayınlandığında hemen saklamış arşivime kaldırmıştım aynılarımı farklılarımı Rolling Eyes

banada e- mail yoluyla yeni geldi eski olsa bile yınede oyumuzu hayır yapalım 1 dakkıkalık iş
Q
Quincey ⭐ 18y
yapım %95 hayır diyor 85678 küsür kişi ama 6000 küsür kiş evet demiş. bunları kınıyorum. Embarassed

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: