Shield alıp dw kapıda = 80 lvl farmlı = heriflerin arasında kosarak onlarla alay etmedimmi.. yaparım demiştim.. ve yaptım... saturn artık benim için bitti. TATMIN OLAN OLDU.
hahhaa gel bide benim yanımda gez bakım o shield le noluyo 😁 😁
Shield alıp dw kapıda = 80 lvl farmlı = heriflerin arasında kosarak onlarla alay etmedimmi.. yaparım demiştim.. ve yaptım... saturn artık benim için bitti. TATMIN OLAN OLDU.
Vesper ile pvp yaptığını mı sanıyorsun? Evet sanıyorsun ama yanılıyorsun. Adam öyle bekliyor sana dalmıyor bile. Warrior buff larını basarsa 10 kere savaş gene yatıramazsın.
kenDEDES denilen oyuncu daha buff larını basarken dalıyorsun her zaman yaptığın gibi.. Aynı şekilde BousterHawk'e de aynı şeyi yapıyorsun ve onun sana dediği noob kelimesi cuk diye oturuyor.
Dikkat edersen kimse sana dalmıyor. Video çektiğin için daha buff ını basmamış adamlara gidiyorsun ve yatırıyorsun. Buz, Armageddon, Avatar olsun sana karşı hamle yaptıklarını göremiyorum bile.
Uzun lafın kısası kimseyle pvp yapmıyorsun. Aynı şeyleri yukarıda da döndürüp dolaştırıp 32131 defa söyledim zaten. Emin ol ki bu adamlarla PVP yapsan 1-2 tanesinden fazlasını yatıramazsın. Egolarını tatmin etmek için başka yollara başvur.
ben Avatar şunu bilki adam aslında deilmiş adam sanmışdım bana kardeş bikere dalıyımmı dedi ii dedim daldı kesemedi bufları kapa dedi kesemedi yalvardı kalkanı çektirdi 2 saat sonra kesdi videoyu kesmiş üzerimdeki sete dandik di charı yeni almışdım... videoyu çekmiş ii avatarı kesdimm yazmış kızmam ama videoya bişi yapmadı dalmadı bilerek kesdirdi dese yine kızmam ama bide kesdim die övünmesi çileden çıkardı bana pm at dw gelcem bidaha videoya çek bakım kesebiliyomusun!!!!!!!! videonun kesildigide belli ezik bana pm at unutma gelcem kapıya videoya çekcen bende çekicem tammı bekliyorum
ben Avatar şunu bilki adam aslında deilmiş adam sanmışdım bana kardeş bikere dalıyımmı dedi ii dedim daldı kesemedi bufları kapa dedi kesemedi yalvardı kalkanı çektirdi 2 saat sonra kesdi videoyu kesmiş üzerimdeki sete dandik di charı yeni almışdım... videoyu çekmiş ii avatarı kesdimm yazmış kızmam ama videoya bişi yapmadı dalmadı bilerek kesdirdi dese yine kızmam ama bide kesdim die övünmesi çileden çıkardı bana pm at dw gelcem bidaha videoya çek bakım kesebiliyomusun!!!!!!!! videonun kesildigide belli ezik bana pm at unutma gelcem kapıya videoya çekcen bende çekicem tammı bekliyorum
Kardeşim sen kafanı yorma ben Rational, hatırladın eminim. 😁
Bu Akan Turker'i sadece ve sadece Saturn'de oynayanlar bilir oynamayanlar da anlarlar zaten. ^^ Millete diyor bir kere dalayım mı buff basma falan oysa video'ya çekiyor çok zeki ya (pardon öyle sanıyor kendini).. oldie Çünkü seni biliyorum, daha çok eziksin Akan'cım bu adamları kesmen için zamana ihtiyacın var. Anca böyle bir taktiğe başvurursun zaten. Sen server'ın kralı mısın? Seni kimse yatıramıyor mu? O dandini setin ve elindeki +3 spear'ınla +9'luklara kafa mı tutuyorsun? Biraz da yattığın pvp'leri koy onları izleyelim ağız tadıyla (sabah başlarız, akşama anca bitiririz sanırım)..
Born2Fight'a selamlar.. Öpüyorum sizi.. ?!!!!!!... :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap