AquariusS benim charım^^
58 lvl im tüm itemler npc Weapon 52 lvl Staff oda npc +0 karşımda serverde azçok tanınan OwN3D 69 lvl İtemler Blue Sağlam Spear +5 ve asıl olay 69 lvl Very Happy
Olay şundan ibaret adam nuke atamadan tekte alıyorum:D Europenin gücü Mr. Green Mr. Green
-Resim Silinmiş.
AquariusS 58 lvl Wizard vs OwN3D 69 lvl Full int Spear~~
· 41 Yanıt · 7.9K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
+64 nukere tek cekmişsin
ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy
ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy
R
Rahatsizim
⭐ 19y
ee bunu düşünemiyo işte jm. bari pvp'lerde job war'da fln eu-chin. birbirine vuramasa... Rolling Eyes
+64 nukere tek cekmişsin
32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yazık yazık eger dedikleri gibi eular cobuk kassın çinlilere yetişsin die böle yaptılarsa tmm da hep böle güçlü kalırlarsa oyunu bırakırım
N
NephilimAngel
⭐ 19y
+64 nukere tek cekmişsin
32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green
benimde wizardım var sen kendi canını görmüyosun galiba 1200 tek kafaya binme siklliyle fire glave seni alır hadi olmadı 2 vuruş olsun
benim hp normalde 2673 mü ney 32 glavienin bana vurucağı max crit 300 ^^
bir skill var yapınca hp yarıya iniyor mag attack ın artıyor yani aslında hp çok Mr. Green Mr. Green
bir skill var yapınca hp yarıya iniyor mag attack ın artıyor yani aslında hp çok Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bende wizardım o siklli biliyorum attacgı %80 artırıyo ama hp yi yarıya düşürüyo 30 lw ken zerk + o sikll manyaklarda 16 k vurdum Very Happy şimdi 35 olcak bu akşam
ama 20 lw glave tek cekiyo o siklli basınca çünki 600 civarı canım oluyo
ama 20 lw glave tek cekiyo o siklli basınca çünki 600 civarı canım oluyo
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bide şeyi anlamadım glaveye 1 k vurmuşsun bladere 2 k bladerin dafensı daha cok die biliyodum Confused
80 lw sun lu wizard akç vurur acaba
80 lw sun lu wizard akç vurur acaba
blader 72 lvl glavier 80 Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
çaktım mevzuyu jeton paraşütlüde şimdi akıl ettim lwlin düşük olabilicegini
ikiside aynı elbiseyi giydi die 2 sinide aynı lw zannetim bi an dalgınlık
ikiside aynı elbiseyi giydi die 2 sinide aynı lw zannetim bi an dalgınlık
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
banada 2 k wurdu ne iş anlamadm Twisted Evil
vallahi tebrikler 58 lvl olmak zor iş helal olsun
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
aha bende aynı anda çekmişim resmi buraya koyma amacıyla çekmişdim sago daha öncekomuş...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yanlız şu an çinli nukerler ezik kalmış oluyo ne anlamaı kaldı hem az vurucak hem wizard gibi az canı olucak bi haksızlık va r yada int char acılcaksa eu str için chinese gibi bi tercihmi olucak nukerlerin bi avantajı kalıyomu bu durumda
var... nukerler 15 sn de bir pot basmıor ama europa öle Wink
OsKi orda dier 65 lvl adamı bunu en az 5 er defa yatırdım en az 10 tane pozdan bizim aynı anda çekmemiz çok garip:D
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yok sa siz kardeşmisiniz ant nuker hep öel derdi Laughing Laughing
N
NephilimAngel
⭐ 19y
var... nukerler 15 sn de bir pot basmıor ama europa öle Wink
bunun artık pek önemi yok 15 sn de bir pot basmasa ne olur 58 lw 69 lw adama tek cekiyo tek cektikden sonra pot bassa ne olur basmasa ne olur
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
hehe Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 132 LVL FULL İNT SPEAR 3M SP 3 PAGE FULL ZERK STORAGE M DEVİL LvL 80 Pure Str Blade ..vs.. LvL 80 Pure İnt Spear Oceanus : 129 LVL Full int Wizard+cleric Full Set 14 d + 12 Weapon 14 d + 7 light armor SET! Hybrit Int Spear(7 lvl str) AkaN_TurkeR Pvp Vs 80 Lvl = Satu WTS 107 LVL SPEAR NUKER FULL INT 2 AY VIP 12 DG LEGEND +7 SPEAR