Icerige atla
Extraloob

AquariusS 58 lvl Wizard vs OwN3D 69 lvl Full int Spear~~

· 41 Yanıt · 7.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
T
Tengrİ OP ⭐ 19y

hehe Cool

oski şöle durduk yere konulara abuk gubik şeyler yazma azını burnunu kırarım Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing

hehe Cool

oski şöle durduk yere konulara abuk gubik şeyler yazma azını burnunu kırarım Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing

abudük gübüdük cüşt cüşt Mr. Green
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
muahahahaha yaw kızıcam diyorum kızamıyorumda senin post kasman sempatik oluyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ahuahua 150 mesajım war zaten neyome post kascam amaç o olsa uçardı Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
oyunun içine ettiler ama hala oynuyoz siz bu europe lar 70 + olsun o zaman görün çinlilerin soyunu kazıcaklar bence Mr. Green
D
Dampyre ⭐ 19y
ahaha ben de geliyom warlock charımla...
A
avery ⭐ 19y
buna kargalar bile güler beeaa kardesm Very Happy Laughing Laughing Very Happy Mr. Green Mr. Green
Tweety
Tweety ⭐ 19y

+64 nukere tek cekmişsin

ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy

32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green

geliyom 42likle ne yapacan Mr. Green
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
J
JohnTerry ⭐ 19y
bndede wizard 44 lvl car var ıtem ler super hatta stafım sos +2 ve str 52 lvl glavıe ye 2 attım ama o bana sor atek attı
M
mavi_ ⭐ 19y

+64 nukere tek cekmişsin

ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy

32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green

benimde wizardım var sen kendi canını görmüyosun galiba 1200 tek kafaya binme siklliyle fire glave seni alır hadi olmadı 2 vuruş olsun

lol 32 lwl de kafaya wurma (36)skılı yokkı dusunmeden yazı yzmayın bea extraokk extraokk
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
70 lwl bladerım 42+ bı wızard bana 4.5k koyuyo Evil or Very Mad sacmalıga bak
E
Excrea ⭐ 19y
bukadar cok wuruyo ama 1200 hp si war 58 lvl olcak bide buna 40 lvl char tek atar Very Happy
E
Excrea ⭐ 19y

sallama simdi adam 72 blade 58 lvl wizard 2400 wurmus atarken az atinda bari inanalim Very Happy 1 sayfa geride ss de goruluyo 58 nuker 2400 wurdu 72 ye
S
sw1ss ⭐ 19y
Dün Down. da pvp yapıodum
Academyden bi yabancı dostum geldi (wizard)
Buff ları bastık.Ben lwl 70im o 56 Very Happy
Adam bana 6.5k vurdu.Bende 14978 hp var D:
Ardından lwl 64 silahımla daha eğlenceli olucam dior Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y

bukadar cok wuruyo ama 1200 hp si war 58 lvl olcak bide buna 40 lvl char tek atar Very Happy

skill yüzünden okadar az hp si önceki msj ları okusan görürdün,mag attack ı 2 katına cıkaran bi skill var ama hp yi düşürüyor işte
N
bun kadar seyden sonra genede nuker kasıyorum eger bu avrupalıların gücü azaltılmassa Sad:(:(:( oyunun keyfi kaçıcak
N
nuk3r ⭐ 19y

sallama simdi adam 72 blade 58 lvl wizard 2400 wurmus atarken az atinda bari inanalim Very Happy 1 sayfa geride ss de goruluyo 58 nuker 2400 wurdu 72 ye

adam 72 bladere direk vurmamış ki o direk own3d e vurmuş ondan ona da sekmiş ama direk vursaydı daha fazla vururdu
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
geçin bunları uplamayın ezük hallerimi şimdi 64 üm Cool Laughing Mr. Green Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y

geçin bunları uplamayın ezük hallerimi şimdi 64 üm Cool Laughing Mr. Green Mr. Green

yaa ayıptır solemesi şaptırıp gidin yaa.Benim bladerim senşe aynı lwl.Ustunde garment var.Bakalım kim kimi once yatıro sen o hp yarılamanı yaparsan ben sana bi yatır yapsam geberirisin.Sen bana yarm saat kıvırarak vuruyon.ben bi hareket cat.Hele bi bowman gelse direk alır seni.
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
sen pm den aynen şunu dersin Very Happy
abi bari tek atmada karizma çizilmesin Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: