hehe Cool
oski şöle durduk yere konulara abuk gubik şeyler yazma azını burnunu kırarım Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
hehe Cool
hehe Cool
oski şöle durduk yere konulara abuk gubik şeyler yazma azını burnunu kırarım Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
+64 nukere tek cekmişsin
ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy
32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green
+64 nukere tek cekmişsin
ama 32 lw blader veya 32 lw glave seni tekde alır bunuda biliyosun dimi tabi sende onları Very Happy
32 blade ile glaviemi Razz gelsinler 15 dk vursunlar öldürürlerse 1 er mil Mr. Green Mr. Green
benimde wizardım var sen kendi canını görmüyosun galiba 1200 tek kafaya binme siklliyle fire glave seni alır hadi olmadı 2 vuruş olsun
70 lwl bladerım 42+ bı wızard bana 4.5k koyuyo Evil or Very Mad sacmalıga bak
bukadar cok wuruyo ama 1200 hp si war 58 lvl olcak bide buna 40 lvl char tek atar Very Happy
70 lwl bladerım 42+ bı wızard bana 4.5k koyuyo Evil or Very Mad sacmalıga bak
sallama simdi adam 72 blade 58 lvl wizard 2400 wurmus atarken az atinda bari inanalim Very Happy 1 sayfa geride ss de goruluyo 58 nuker 2400 wurdu 72 ye
geçin bunları uplamayın ezük hallerimi şimdi 64 üm Cool Laughing Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap