2int 1str wiz nasıl olur????
Hybrid Wiz
· 14 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Şahsen Nefret ediyorum wizz lerden

Wizz 'in Hybird 'i olmaz .. Full int olacak şarttır.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Hybird wizard ilk defa duyuyorum.İnt charlar pwpde dayanıklı olsun diye str verilerek hybird yapılır ama sadece chin nukerler çünkü yan weapon skilleri vardır.Wizard'da böyle birşey mümkün değildir..
R
rastlantisal
⭐ 19y
Merhabalar.
Avrupalılarda çinlilerdeki gibi değil hibrit olayı. Örneğin int ağırlıklı hibrit bowcunun atağı nükerciden fazla oluyor. Avrupalıda ise azami 5 int 1 str öneririm. Fazladan 3k can verir ve yine fazladan fiziksel defansa sahip olmuş olursun. Götürüsü ise %15 kadar atak kaybı olur.
Saygılarımla.
Avrupalılarda çinlilerdeki gibi değil hibrit olayı. Örneğin int ağırlıklı hibrit bowcunun atağı nükerciden fazla oluyor. Avrupalıda ise azami 5 int 1 str öneririm. Fazladan 3k can verir ve yine fazladan fiziksel defansa sahip olmuş olursun. Götürüsü ise %15 kadar atak kaybı olur.
Saygılarımla.
hybrid wizard iyi olmaz arkadaşım neden dersen 1. si phy vurus skilleri kullanamazsın çünki wizardda imbue diye birşey yok bu da phy skillerinde fazla damage vuramamanı sağlar 2. si ise kasarken problemler yaşarsın tek atamassın iyi kasamassın 3. sü ise hybrid wizard ın nukerden farkı olmaz hatta nuker daha fazla özellik taşır.
Eu da warlock hariç hybird yaparsanız üzülürsünüz
*
*Underground
⭐ 16y
Wizz 'in Hybird 'i olmaz .. Full int olacak şarttır.
+1907
Wizard'dan Hybird mü olurmuş 😁
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
Hibrit wizard olmaz. Hibrit yaparsan vuruşları belirgin ölçüde düşer ve sadece hp si artmış olur ki bu da hiçbir işine yaramaz. EU çarlar saf magic veya fiziksel atak kullanırlar ancak ch çarlarda full str yapılandırmalarda bu oran % 80 phs % 20 mag tir. İnt yapılandırmalarda ise tam tersi. Dolayısıyla ch çarda hibrit yapabilirsin ama EU çarda hibrit yaptığında o çarı çöpe atmakla aynı anlama gelir...
Ben denedim 72ye kadar taxiyle kastırdım damagesi intler kadar olsn die heps sos aldım ama sadece emeğime yazık oldu Eu da warlock hariç hybird olmaz denemeyin üzülürsünüz
İnt charlar pwpde dayanıklı olsun diye str verilerek hybird yapılır ama sadece chin nukerler çünkü yan weapon skilleri vardır.Wizard'da böyle birşey mümkün değildir..
👍
sadece hp artar balance ın azalır dolayısıyla atağında..
dmgsi düşük olr
Warlock dışında her eu hybird çöp olur, çöp. 👍
Kesinlikle olmaz sroyu öldürürsün kesinlikle tamamen int
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap