Arkadaşlar charım hacklendi ne yazkki 😞 bende yeni char açmaya karar werdim hybirt ve sword-shield açıcam ama bazı konularda karasızlıklarım war öncelikle 7/1 mi 5/1 mi ve neden? fire-light-blade80-cold60 mı yoksa skil bakımından başka bir tavsiyeniz warmı???????
NOT:Sword-shield açıcam lütfen spear tavsiye etmeyin.
hybirt
· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bi buraya bak
viewtopic.php?f=11&t=14177
bide buraya bak
viewtopic.php?f=101&t=18037
2.link daha kapsamlı anlatıyor ?!!!!!!.
viewtopic.php?f=11&t=14177
bide buraya bak
viewtopic.php?f=101&t=18037
2.link daha kapsamlı anlatıyor ?!!!!!!.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
senın ıstegıne fantezılerıne baglı kardesım eger dıyosan kı nuker gıbı kascam o zamn 7int 1str hybrid yap skiller soyle olsun: fire=0,lightning=90,cold=90,bicheon=90. ama eger diyosan ki hp de cok olsun pys. da kasarım o zamn 5int 1 hybrid yapıcaksın bence onun ıcınde en mantıklı secım heuksal dır onda da skiller soyle: fire=0 light=90 cold=90 heuksal=90
onlar full intler için
senın ıstegıne fantezılerıne baglı kardesım eger dıyosan kı nuker gıbı kascam o zamn 7int 1str hybrid yap skiller soyle olsun: fire=0,lightning=90,cold=90,bicheon=90. ama eger diyosan ki hp de cok olsun pys. da kasarım o zamn 5int 1 hybrid yapıcaksın bence onun ıcınde en mantıklı secım heuksal dır onda da skiller soyle: fire=0 light=90 cold=90 heuksal=90
fikirlerin için saol
hybrid ise 5-1 spear yap SS ile çok az vurursun. imzamda bir örnek var 5-1 için şüphen olmasın gayet emin yaptım
aslına bakarsanız wazgeçtim chinese açmaktan wizart 7/1 yada 5/1 hakkında ne düşüünüyorsunuz ii olurmu sizce
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
wizard 8\1
aslına bakarsanız wazgeçtim chinese açmaktan wizart 7/1 yada 5/1 hakkında ne düşüünüyorsunuz ii olurmu sizce
5-1 wizard olmaz 7-1 de pek iyi olacağını sanmıyorm hybrid se 8-1 olur Full int de asıl amacına ulaşırsın ama tek yersin genelde
yok yaf 🙄 7-1 iyiydi bildiğime göre hiç hybird kasmadım ama
KArdeş Hybrid bir işe yaramaz Boşa Kasarsın ilerde anlarsın...
full int ac coldu maxla BAkıyım kim kesiyo seni
Fİreyide açmıcaksın
full int ac coldu maxla BAkıyım kim kesiyo seni
Fİreyide açmıcaksın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap