ii char olabilir 7/1 nukeye kacio dedigi dogru 7/1 int char kastim nukeyle 1200 vuruosam spear skili ile 1600 vurom ama hp az kalio 🎅
Hybird 5/1 heuksal rehberi by Macrocheck
· 37 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
5-1ben kasıyorum memnunum yanlız 5-1 oluşturacaksan itemin duzgun olması şartt nuke ile 1600 cakıyom depeye zıplamayla 1800 :d:d:d
7/1 i sunun icin istiorum 5/1 de phy attack da onem kazanio ya vede 90 gelince fire yi 30 a indirmek zorunda kalcaz phy attack pasiv ve buflari alamicaz o yuzden diom acaba 7/1 mi daa kullanisli olur
7/1 i sunun icin istiorum 5/1 de phy attack da onem kazanio ya vede 90 gelince fire yi 30 a indirmek zorunda kalcaz phy attack pasiv ve buflari alamicaz o yuzden diom acaba 7/1 mi daa kullanisli olur
Katılıyorum.Ama şuda var spear olunca damage'lere acık kalıoruz o yüzden hp şart herhalde 5:1 iyi . Ama 7:1 de iyi olabilir 😁 😁 5:1 de gene nuk iyi vururmu onu merak ediyorum :?!!!
Katılıyorum.Ama şuda var spear olunca damage'lere acık kalıoruz o yüzden hp şart herhalde 5:1 iyi . Ama 7:1 de iyi olabilir 😁 😁 5:1 de gene nuk iyi vururmu onu merak ediyorum :?!!!
garment sen hemen hemen full int armor sword shield gibi vurur NPC şartlarında konuşursak
7:1 72+7 spear'lı arkadaşım vardı.
Ben ondan 5 lvl düşük olsam bile blader'ımla 10 pvp yapsak 4'ünü alıyodum. 7:1 inanılmaz bi char ama 5:1 bilemicem daha dayanıklı olabilir ama nuke'ler fazla vuramaz.
Bana lightning nuke ile 10k wuruodu arkadaş.
5:1 olsa 7k'yı geçemez bence. hmm ..
Ben ondan 5 lvl düşük olsam bile blader'ımla 10 pvp yapsak 4'ünü alıyodum. 7:1 inanılmaz bi char ama 5:1 bilemicem daha dayanıklı olabilir ama nuke'ler fazla vuramaz.
Bana lightning nuke ile 10k wuruodu arkadaş.
5:1 olsa 7k'yı geçemez bence. hmm ..
pekı heuksal yerıne bicheon olmazmı
.Strye verıldıgı ıcın hpsı nukerden fazla olucak kalkanın verdıgı defans ve korumada var vede bıcheonun yatır batır skılıne unutulmamalı.Heuksala göre zayıfmı kalır sence?
.Strye verıldıgı ıcın hpsı nukerden fazla olucak kalkanın verdıgı defans ve korumada var vede bıcheonun yatır batır skılıne unutulmamalı.Heuksala göre zayıfmı kalır sence?
1. swordla fazla vuramazsın
2. spear 5-1 full int armor SS e yakın vurur ama 5-1 SS fazla vuramaz nuke ile
Ellerine Sağlık Hocam Skill Rehberin Gayet Güzel Olmuş 😄
Ama Bence Statlar 8/1 Olmalı oldie
Ama Bence Statlar 8/1 Olmalı oldie
7/1 mi 5/1 Mi :S
7/1 vericegine hiç ver me daha ii ?!!!!!!!
K
kaanbalcı94
⭐ 19y
Güzel olmus !..
Bence 5:1 hybrid çok kullanışlı bir yapılandırma ama heuksal yerine biechon verirsek daha kullanıslı olur diye düşünüyorum biechonun 63 te demon blade force ve 68 de açılan dragon sore blade skilleri çok etkili bunları da göz ardı etmemek lazım...
1. swordla fazla vuramazsın
2. spear 5-1 full int armor SS e yakın vurur ama 5-1 SS fazla vuramaz nuke ile
Yani gerçekten çok güzel hazırlamışşsın ellerine sağlık kardeşim...
5-1 de yari Full str gibisin 7-1de ise nuke gibisin anladin
1m sp yetiyomu buna 😄 her şey max(glavie 1. skill fırlatma ve buz imbue) bu charı yapacak adama Allah sabır wersin arkadaşım yapıyo adam delirdi kasmayı bıraktı:D
1m sp yetiyomu buna 😄 her şey max(glavie 1. skill fırlatma ve buz imbue) bu charı yapacak adama Allah sabır wersin arkadaşım yapıyo adam delirdi kasmayı bıraktı:D
çok büyütülüyor bu iş. melezsin sonuçta Glavie 1 tane öldüresiye sen kaç tane öldürürsün biraz diğer çarlarla karşılaştırmak lazım 👍 ama çok zahmetli bi çar olduğu hakkında haklısın parry ratio dahil herşeye dikkat etmelisin itemlerde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap