Deli oldum ya,100k yatırdım yeni adımıda koydum ama bir türlü takamıyom hunterliği nasıl olacak nasıl yapacaz ,zaten 10 dakkada bir atıyo a.s...ler oyunun,beklesinler silk alan olur belki bu halle.ben almam şahsen ne bu a.q
hunteri takamadım
· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Mr. Green Hotan Kervancıya gir Sagdaki adama tıkla ordan hunterlıgı sec sadece hunterlık yaparsın thieflik yapamazsın thieflik için thieflik sec Mr. Green anladınmı Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
yok abim olmuyor zaten onda uğraşıyom,100k tamam isimde tamam gerisi olmuyo işte takılmıyo hala hunter carrd
eve gidince denicem Very Happy
bide kardeş honor point işini anlamadım sosun alacamda bi tane honor pointim yok Very Happy
thıeflık için thıef koyune gıtmemızmı lazım ?
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Hocam doğru hunter bayrağını aldığından emin ol.partydeysen çık ve şehirin içinde tak bayrağını.
leave deyip ayrılmışsın hunter bölümünden
1 hafta beklemen gerekecek geçmiş olsun
1 hafta beklemen gerekecek geçmiş olsun
C
ceza__sago
⭐ 19y
thıeflık için thıef koyune gıtmemızmı lazım ?
ewt
bayraklar yenilendi eskiler takilmio int str wrerenelrden al bitane
S
serdarinho
⭐ 19y
ulaa bende denemedim nasıl oyun guzelmı 30 dk sora deneyecem çok merak ediomm Mr. Green Mr. Green
Deli oldum ya,100k yatırdım yeni adımıda koydum ama bir türlü takamıyom hunterliği nasıl olacak nasıl yapacaz ,zaten 10 dakkada bir atıyo a.s...ler oyunun,beklesinler silk alan olur belki bu halle.ben almam şahsen ne bu **
Ben daha oyuna bile giremedim Crying or Very sad
arkadaslar kasadakı sos som sun sılahlar kullanılıyomu acaba benım dıkkatımı cektı eger kullanılıyosa cekıcem 1 tanesını Very Happy
honor poıntın olması lazım ben actım academy ama poınt gelmedı hiç adam kasıyom adama exp gıtmıyor cok karısık iş
Bu arada bır sorum olucak
Ben thıeflık ısmımı sacma bısey yaptım sımdı deıtırmek ıstıyoruum 3450000 coıns ıstıyor nese coıns anlamadım goldmu yanı ?
Ben thıeflık ısmımı sacma bısey yaptım sımdı deıtırmek ıstıyoruum 3450000 coıns ıstıyor nese coıns anlamadım goldmu yanı ?
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
honor poıntın olması lazım ben actım academy ama poınt gelmedı hiç adam kasıyom adama exp gıtmıyor cok karısık iş
evet lvlına bağlı olarak gold istiyor senden Modify Alias sanırım.
U
utkuuygun00
⭐ 18y
Oyuna girin deli olursunuz süper.Ama hemen öğreneceğinizi sanmıyorum biraz zor ilk başlayanlara 😄
Oyuna girin deli olursunuz süper.Ama hemen öğreneceğinizi sanmıyorum biraz zor ilk başlayanlara :D
güzelim 1 sene önceki konuları neden yukarı taşıyorsun? 🙄
U
utkuuygun00
⭐ 18y
Oyuna girin deli olursunuz süper.Ama hemen öğreneceğinizi sanmıyorum biraz zor ilk başlayanlara :D
güzelim 1 sene önceki konuları neden yukarı taşıyorsun? 🙄
Dediğini anlayamadım ben anlayacağım dilden konuşurmusun güzelim 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap