Safe mod sıktı beni milletin hevesi kaçsada biraz dangerda lv kassak :P
Siteyi bırak bize bak sen oyuna 😆
Ps:Sro bu legend ile canlandı.
Abi sikilmiyormusun guild yok selam veren kimse yok :)
Safe mod sıktı beni milletin hevesi kaçsada biraz dangerda lv kassak :P
hiç safe mode takılmadım takılmamda 😎Siteyi bırak bize bak sen oyuna 😆
Ps:Sro bu legend ile canlandı.
oluru var panpaaaa 😜Abi sikilmiyormusun guild yok selam veren kimse yok :)
yooo hiç sıkılmıyorum beni asıl sıkan salak sepet adamların sohbetinde yer almak çok zeki olmak çok akıllı olmak çok bilmek işte bu yüzden kötü insanı yalnızlığa sürüklüyor ahahahaa 😜
Ps : eklemeden geçmeyeceğim gaia'da bir global atayım bana şu lazım diyeyim anında gelir ödemesini de istediğim zaman yaparım o derece herkes tanır beni ama 8)

hiç safe mode takılmadım takılmamda 8)
hiç safe mode takılmadım takılmamda 8)
abi yani bence doğru değil ama gerçekten helal olsun dün gördüm seni janganda biz 10 hunterız sen tek başına gelip bize saldırıyorsun valla cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum :D
Yaralı stylehiç safe mode takılmadım takılmamda 8)
abi yani bence doğru değil ama gerçekten helal olsun dün gördüm seni janganda biz 10 hunterız sen tek başına gelip bize saldırıyorsun valla cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum :D
walla zevk alıyorum en büyük keyfte farklı kapılardan çıkıp hunter'ların arasından bir tanesini ayıklamak ve ölmeden kurtulmak acayip keyfli birazdan gene akacağım 8)
Glavie +7 olmuş gözümden kaçmadı 😆

tüüüüüü rezil full zerkle kesmişşsin ^.^
Bende hic sıkılmıyorum 😄 anca çokta zman ayıramıyorum ve sw de black stone degişecek thief yok :/ 1000 Blue oldu shining show olucak
tüüüüüü rezil full zerkle kesmişşsin ^.^
Bende hic sıkılmıyorum 😄 anca çokta zman ayıramıyorum ve sw de black stone degişecek thief yok :/ 1000 Blue oldu shining show olucak
tospa zerkle keseceğim hikaye şöyle ben usuldan takılıyorum yanımdan bir hunter geçiyor cart bunu kesiyorum ben gene takılıyorum görev hesabı bir bakıyorum bu hunter aşiretini toplamış gelmiş makara: neyse orada yatıyoruz tabi sonra kapıdan çıkartmıyorlar beni bende sağ kapı sol kapı derken birisinden fırlayıp bu aşiretini toplayan elemanı zerkleyip anında kesip diğerlerine kafa göz dalıyorum mevzuda bu yüzden paso zerkliyim makara: 😜 83035633
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap