T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 15 yil once #1 silkroad online da ilk defa gördüğüm bir görevi sizinle paylaşmak istiyorum.60+ level ve akademi sahibi arkadaşlar aşağıda gösterildiği gibi görevi yaparlarsa 10 tane bedava global kazanacaklardır.ps:başlık için inciye teşekkürler makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #2 vay bah hemen yapah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 15 yil once #3 Sağol 😊Başlıkta az oynamalar var ama buda andırıyo 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #4 vayy bilmiodm iyi oldu teşekkürler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hatembaba ⭐ 19y 15 yil once #5 Çok güzel bi topic olmuş. Eline sağlık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #6 Hehe eline sağlık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #7 İyi günlerde harca 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #8 bende alayım şunu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S shneZee ⭐ 18y 15 yil once #9 Güzel 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #10 bende alayım şunu :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LazyGamer ⭐ 16y 15 yil once #11 Yeni gelen event değil mi?ps:hemen yapak.. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 15 yil once #12 İyi günlerde harca :)ayrı ayrı 2 chardan yaptım ve 1 2 global attım.Sonra bir şuursuz sataşmaya başladı ben de bütün globali ona adadım 83035633 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sanita ⭐ 19y 15 yil once #13 teşekkürler iyi oldu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GNR ⭐ 18y 15 yil once #14 benim bildigim 60 - icin di bu sanırım ben yalnış gormusum hmn degerlendirelim 😊 teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #15 haberi yapayım hemen ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil