Arkadaşlar Merhaba ;
Şu sıralar Charımı mirror girişteki 101 yaratıklarda hunter kasıyorum, çok değerli bir thief kardeşim sağolsun görevim 400 lerdeyken kesip kesip gidiyor bir türlü yakalıyamıyorum. Bir ara duymuşluğum vardı sbottan seni kesen gözüküyor diye ama bayağı bi kurcaladım bulamadım. Bana bi yardımcı olursanız şu thief arkadaşımı ziyarete gideceğim 😊 😊 :)
Hunter Kasarken Beni Kimin Kestiğini SBottan Görme Şansım ?
· 6 Replies · 2.6K views 0 reading
6 Replies
Extra sekmesine gel orda Show name of attackers in log when in traning mode secenegini aktif et
Extra sekmesine gel orda Show name of attackers in log when in traning mode secenegini aktif et
Teşekkürler 😊
K
kushnerrxalf
⭐ 14y
up.

eyw kardesim cok işime yarada basLıkda dedigi gibi arkadasımızın aynı benim basımdada car suan öyLE bi thif arakadasım Lafdan anLAmıyo en kısa zamanada haddini bildircem kiminLe dans ettigini bilmiyo xD
dediginizi yaptım ama nerden bakıcam beni keseni yine kesmisLer
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Msnden kimin engellediğini görme programı Hadi beni öldür beni Unut ... 120lvl Hunter FB Job Set / 100lvl Hunter FB Job Set / Highest Shining 133Lv Spear (Duke Avatar) 125Lv Hunter Job S Devil & 132Lv Wizard/Cleric 120Lv Thief Job S Devil(Female) & 134Lv Spear 125Lv Hunter Job S Devil(Male) Wts 100 lw Splendor common set Hunter Full blue