bizim günlerimizi haftalarımızı verdiğimiz oyunu adam 30 dakikada bitiriyor.Hayvan gibi bunny yapıyor her şey ezber kanım dondu
Hunharca Half-Life oynayan adam
· 9 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
bizim günlerimizi haftalarımızı verdiğimiz oyunu adam 30 dakikada bitiriyor.Hayvan gibi bunny yapıyor her şey ezber kanım dondu
9 Yanıt
Ağır işşizmiş bune ya 😄
O degilde yurtta arkadaslarla falan arada oynuyoruz, gunumuzun oyunlarindan kat kat fazla zevk veriyor 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen hl candır. ben bu videoyu ilk 3-4 sene önce izlemiştim google yüklenmişti 45 dakikadı bu video 😄 hızlandırılmış falan olmasın 😄
O degilde yurtta arkadaslarla falan arada oynuyoruz, gunumuzun oyunlarindan kat kat fazla zevk veriyor 😄
aynen hl candır. ben bu videoyu ilk 3-4 sene önce izlemiştim google yüklenmişti 45 dakikadı bu video 😄 hızlandırılmış falan olmasın 😄
Ağzım açık izledim resmen, bu nasıl bir oynanış :0
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi
adamın yaptığı bunny'i görmüyor musun kardo 😄
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiO degilde yurtta arkadaslarla falan arada oynuyoruz, gunumuzun oyunlarindan kat kat fazla zevk veriyor 😄
aynen hl candır. ben bu videoyu ilk 3-4 sene önce izlemiştim google yüklenmişti 45 dakikadı bu video 😄 hızlandırılmış falan olmasın :D
adamın yaptığı bunny'i görmüyor musun kardo 😄
İlkokullu hayallerimi pıçakladı.
10 HP ile neler yapmış adam helal olsun
nasıl ezberlemiş 😲
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap