Icerige atla
Extraloob

http://www.bot-cave.net Girilmiyor ve Botta Çalışmıyor.

· 49 Yanıt · 12K görüntüleme
M
muhpinar OP ⭐ 19y
İyi günler arkadaşlar

Dün gece oyunda idim. Bilgisayarı yeniden başlattım sonra sbot açtım ama ne bot çalıştı nede sitesine girebildim sorun hala devam ediyor.

Mozilla Firefox ve Internet Explorer ile siteye giriş yapılmıyor.

Team Viewer ile arkadaşın pc bağlanıp Google Chrome giriş yaptım ama Internet Explorer onda da girmiyodu. Bot login oluyor onda bunun üzerine format attım bende düzelir diye yine aynı girmiyor.

yardım bekliyoruz Okan Bey 😄

birde http://www.bot-cave.net sitesine girmeyi denedikten sonra form sitelerinin hiç birine girilmiyor ancak ön belleği temizledikten sonra giriyor.
49 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
Gece aynı sorun bende vardı bende kapattım botları zaten update olduğu için.
H
hanry006 ⭐ 16y
Aynı Sorun bende Var Yardımcı Olurmusunuz .. Bazı arkadaslarımda Çalışıyor !
H
HAKAN0 ⭐ 19y
aynen bendede var aynı sorun
H
hanry006 ⭐ 16y
Sabırla veUmutla Exl den Çözüm Bekliyoruz 😊
D
Darknes08 ⭐ 18y
4 chardan sadece birinde sorun oldu. diğer charlar sabaha kadar kastı. siteyede şuanda da girmiyor botcave allah bilanı virmesin 😄 mağdur ettin bizi
H
HAKAN0 ⭐ 19y
bi ara açıldı site pat diye gine gitti 😞 sevindiydim o kadar boşa gitti
J
JetHomme ⭐ 19y
Site az öncede bende açıktı yine gitti. Siteye saldırı yapılıyor olabilir.
T
Tek chara giriş izni veriyor.Ve başkada sbot açamıyorum.İlginçtirki modemi yeniden başlatınca hem siteye giriyor hemde sadece 1 sbota bağlanıyor.bağlandıktan sonra tekrar aynı oluyor ne siteye giriyor nede diğer botlara dün akşamdan beri sürüyordu bakalım nezaman çözecekler...
H
hanry006 ⭐ 16y
Tek chara giriş izni veriyor.Ve başkada sbot açamıyorum.İlginçtirki modemi yeniden başlatınca hem siteye giriyor hemde sadece 1 sbota bağlanıyor.bağlandıktan sonra tekrar aynı oluyor ne siteye giriyor nede diğer botlara dün akşamdan beri sürüyordu bakalım nezaman çözecekler...

bende tek cara da ızın vermıyor malesef
modeme res atıcam inş tek carda olsa düzelir

Bot cavee magdur etme bizi 😆 İsro bot a dusurme bızı pray:
T
TheSekiL ⭐ 18y
Sadece Sbot Degil Srobotdada Ayni Sorun var ^^

Onada Dusemiceniz xD Agbot a kadar yolu var :))
H
hanry006 ⭐ 16y
Sadece Sbot Degil Srobotdada Ayni Sorun var ^^

Onada Dusemiceniz xD Agbot a kadar yolu var :))

Kâbus Gibi 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
5 dk. önce charlarla girdim şimdi giremiyorum aynı hatayı alıyorum 3-5 dk. içerisinde düzelir, yeni sürüm gelmez.
T
Omg şuanda ttnet gibi müşteri hizmetleri olsa arayıp almanyayı bi güzel sayıcam..Olmazki böyle her hafta başka bi sorun 😊 Her güzelin bi kusuru vardır diye boşa dememişler sanırım.Ağac olduk vallahi =)
PS:İlginç olan herkezde aynı sorun yok kimileri şakır şakır giriyor oyuna ttnet mi bot-cave mi ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
düzeldi.
H
hanry006 ⭐ 16y
Düzelmedi bende
H
hanry006 ⭐ 16y
Düzelen varmı bende Düzelmedı Hala :!!&%&!
W
warriorsun ⭐ 19y
düzelmedi..
L
Leopatra ⭐ 16y
düzelmedi hala:S
B
bjk190309 ⭐ 16y
Düzelmedi fvck botcaveee

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: