Icerige atla
Extraloob

HP VE MP SIFIRLANMASI ISTIYORUM

· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
boss16 OP ⭐ 17y
HP VE MP BAZEN PROBLEM OLUYOR YANLIS VERDIGIMIZ ZMN CAR GIDIO O YUZDEN HP VE MP SIFIRLMA GOREVI ISTIYORUM
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Biz silkroad'ın offical sitesi değiliz . Burasıda silkroad istekleriniz bölümü değil , burada forum hakkında isteklerinizi ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz. Silkroad ile ilgili isteklerinizi offical sitesine yazarak bildirebilirsiniz.
O
Biz silkroad'ın offical sitesi değiliz . Burasıda silkroad istekleriniz bölümü değil , burada forum hakkında isteklerinizi ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz. Silkroad ile ilgili isteklerinizi offical sitesine yazarak bildirebilirsiniz.

İşiniz gerçekten çok zor 🎭
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
😄
M
Macro ⭐ 19y
Ben de sabah uyandığımda herşey aynı kalsa istiyorum (:
R
Rhea ⭐ 19y

İşiniz gerçekten çok zor 🎭

😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ben de sabah uyandığımda herşey aynı kalsa istiyorum (:

" Neler Oluyor Hayatta " adli sarki seni anlatiyor. 🍿 😘
M
Menes ⭐ 19y
İsteği okudum sonra bunu okudum sizin silkroadın offical sitesi olmadığınızı kendi başınıza bir marka olduğunuz gözümün önünde beliriverdi hemen. ^^

NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
HP VE MP BAZEN PROBLEM OLUYOR YANLIS VERDIGIMIZ ZMN CAR GIDIO O YUZDEN HP VE MP SIFIRLMA GOREVI ISTIYORUM

Gerçekten güzel bir fikir aslında. (: 🙄

Ama bunu onlara direk söyleme, onuda silkle satmaya başlarlar. 😁 😜
B
Black Rain ⭐ 19y
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 😜
A
Avenger ⭐ 18y
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 :P

İsteğin alındı yönetimle görüşücem bro 😆 😆 😁
B
Black Rain ⭐ 19y
Sağol ağbi. 😜
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 :P

🤘
E
exotic ⭐ 18y
Yarın 10D Sosun Staff düşürmek istiyorum 😜 😜 😜
'
'Saw IV ⭐ 17y
😄
I
ironEyE ⭐ 18y
Dünya barışı istiyorum yazın bi kenara. 😜
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Hortlatmanin anlami ne? 🙄
I
ironEyE ⭐ 18y
12 yıllık değil 12 günlük bir topic neyse sonuç olarak saçma bir topic.

/kilit

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: