HP VE MP BAZEN PROBLEM OLUYOR YANLIS VERDIGIMIZ ZMN CAR GIDIO O YUZDEN HP VE MP SIFIRLMA GOREVI ISTIYORUM
HP VE MP SIFIRLANMASI ISTIYORUM
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Biz silkroad'ın offical sitesi değiliz . Burasıda silkroad istekleriniz bölümü değil , burada forum hakkında isteklerinizi ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz. Silkroad ile ilgili isteklerinizi offical sitesine yazarak bildirebilirsiniz.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Biz silkroad'ın offical sitesi değiliz . Burasıda silkroad istekleriniz bölümü değil , burada forum hakkında isteklerinizi ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz. Silkroad ile ilgili isteklerinizi offical sitesine yazarak bildirebilirsiniz.
İşiniz gerçekten çok zor 🎭
😄
Ben de sabah uyandığımda herşey aynı kalsa istiyorum (:
İşiniz gerçekten çok zor 🎭
😆
Ben de sabah uyandığımda herşey aynı kalsa istiyorum (:
" Neler Oluyor Hayatta " adli sarki seni anlatiyor. 🍿 😘
İsteği okudum sonra bunu okudum sizin silkroadın offical sitesi olmadığınızı kendi başınıza bir marka olduğunuz gözümün önünde beliriverdi hemen. ^^
NoMoreLove
⭐ 18y
HP VE MP BAZEN PROBLEM OLUYOR YANLIS VERDIGIMIZ ZMN CAR GIDIO O YUZDEN HP VE MP SIFIRLMA GOREVI ISTIYORUM
Gerçekten güzel bir fikir aslında. (: 🙄
Ama bunu onlara direk söyleme, onuda silkle satmaya başlarlar. 😁 😜
B
Black Rain
⭐ 19y
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 😜
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 :P
İsteğin alındı yönetimle görüşücem bro 😆 😆 😁
B
Black Rain
⭐ 19y
Sağol ağbi. 😜
Çok yemek yiyip hiç kilo almamak istiyorum. 😜 😜 :P
🤘
Yarın 10D Sosun Staff düşürmek istiyorum 😜 😜 😜
😄
Dünya barışı istiyorum yazın bi kenara. 😜
Hortlatmanin anlami ne? 🙄
12 yıllık değil 12 günlük bir topic neyse sonuç olarak saçma bir topic.
/kilit
/kilit
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap