Icerige atla
Extraloob

Hotmail hesabıma erişemiyorum yardımlarınız bekliyorum

· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
BayPipo OP ⭐ 16y
şifremi değiştiremiyprum dolayısıyla bu engelleme kalkarmı bi bakın şifremi değiştirdim gene olmadı bunu nasıl kaldırabilirim yardımlarınızı bekliyorum..:(

10 Yanıt
S
SuN_sTaFF ⭐ 15y
aynı sorun bendede var 1.5 aydır stall çarının sifresini değiştiremiyorum . ve hala sorun çözülmedi.
M
McCalebb ⭐ 15y
Aynı sorun ne yazık ki bende de var. Müşteri hizmetlerinden destek alman gerekiyor sanırım. Ben de cevap bekliyorum
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Aynı sorun bendede yok çünkü koruma yok 😜
B
BayPipo OP ⭐ 16y
1.5 aydır düzelmedimi eyvahhh yandık ozaman :S
B
BayPipo OP ⭐ 16y
nolur yardım edin :(((
B
BayPipo OP ⭐ 16y
nolur yardım edin :(((

lhesap bilgilerini hatırlıyorsan müşteri desteğine başvur

link atarmısın müşteri hizlemetlerinin
H
HardlineTR ⭐ 16y
Bak bu sorun bendede vardı windowslive yardım destekten orada yardım destek forumu var durumu anlat biraz acitasyon yap şöyle de ne zamandır ulaşamıyorum tüm yolları denedim yine olmadı falan moderatör direk bloku kendisi kaldırsın sadece blok var dersen acayip çözümlere yönlendiriyor ve onlarda işe yaramıyor biraz acındır direk moderatör açıyor benimkini açtılar
B
BayPipo OP ⭐ 16y
Bak bu sorun bendede vardı windowslive yardım destekten orada yardım destek forumu var durumu anlat biraz acitasyon yap şöyle de ne zamandır ulaşamıyorum tüm yolları denedim yine olmadı falan moderatör direk bloku kendisi kaldırsın sadece blok var dersen acayip çözümlere yönlendiriyor ve onlarda işe yaramıyor biraz acındır direk moderatör açıyor benimkini açtılar

yaptım cevap bekliyorum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: