Icerige atla
Extraloob

Hotanda Dc Veriyor

· 22 Yanıt · 3.1K görüntüleme
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
arkdaşlar 2 gündür oyun oynayamıyorum hotana girdiğim anda hemen dc yiyorum acaba yapılıcak ne var buna karsın şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinize
22 Yanıt
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
şifreni güvendiğin bir arkadaşına ver o denesin onda da dc yerse char bug da kalmıştır bir dahaki salı düzelir
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
bug derken nasıl bişi olabiliir kardeş dünkü uptade den sonrada düzelmedi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
eğer ki bug değilse ekran kartın ısınıyordur kasa kapağını bir aç ekran kartının da temizle üzerinde ki toz tabakası bir kalksın öyle dene bence Wink
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
pc daha bir haftalık ekran kartıda öle sanmıyorum ondan oldugunu
P
pfffffff ⭐ 19y
girer girmez daha adim atamadan dc oluyorsan bugda kalmissindir 2 - 5 dk geciyor ole oluyorsan NOD32 veya diger guclu antivirusleri kapatmalisin.
Dc yemeye devam edersen bi speed test yap nette sorun olabilir
Ayrica birde spy taramasi yap gecen gun benim PC ye girmisti 2 kb. ile dowload ediyordu oyuna da almiyordu
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
bazen adım atarak atıyor bazen atmadan ama genelde adım bile atmadan sonra soru işaretli hata çıkıyor
P
pfffffff ⭐ 19y
Bir arkadasina ver charin ID ve PW unu denesin, girerse dedigim gibi nette problem de olabilir
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
bide şöle bi durum var bu pcde giren arkadaşlarda oluyor diğer pc lerde sorun olmuyor ve sadece hotanda oluyor
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
netin ortalama hızı 50-60 kb arası değişyor geceleri ise 80-90 arası anti virüs olarak kasper sky kullanıroum ama kapattım
D
dj_volki ⭐ 19y
slmlar...bende de hep ?????????? böle şeyler çıkıp oyun kapanıyor! makine rest atıyor ve sistem ciddi bi arızadan kurtuldu diye bir msj yolluyor..bunu nasıl çözebilirim...
T
Alakasız oalcak ama yazmassam içimde kalacak
Herkesin ortasındamı veriyo yoksa kıyıda köşedemi 😊 ayrıca alanlar memnun mu bizde gelelim
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
hotanın içinde her yerde bencede alakasız ollmus kardes:D
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
arkadaşlar halen bir çözüm bulamadım
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
bak önce sen bi ekran kartının driverlerini yükle Wink
daha sonra internet bağlantını kontrol et yeniden dene extraokk

driverlerı nerden bulcam diyorsan
http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp
sitenin en altında mevcut directx'i de yüklesen iyi olur extraokk Wink
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
dediklerini yaptım fakat yine dc veriyor
R
RoyalFlush ⭐ 19y
oyunu sil tekrar yükle bence tüm bu söylenenler haala sorununu çözemiyorsa,birde format atmanı öneririm belki yapılandırmanda bilinmeyen bir problem vardır.

unutmadan söyleyeyim windowsu yüklerken uzakdoğu dilleri eklentisinide yüklemeni öneririm

kesin bir bilgim yok ama onu yaptıktan sonra ??? hatası vermemeye başladı Rolling Eyes
S
sipo ⭐ 18y

bazen adım atarak atıyor bazen atmadan ama genelde adım bile atmadan sonra soru işaretli hata çıkıyor

eğer dediğin doğruysa bilgisayarın işlemcisinden kaynaklanıyor. exraloobunda dediği gibi bi ekran kartını temizle...
S
Sniker ⭐ 19y
ARkadaşım bazen bende de oluyordu girer girmez dc pre de yoktu sin irden çatlayacaktım girer girmet hotanda her tarafa deli gibi tıkladım dc yemedim.Girer girmez charını hareket ettirmeye bak.
Ama eğer can mana 0 a0 gösteriyorsa büyük ihtimallle olmuyor o bir bug Sad Bir dahaki update ile düzelir ilker abinin dediği gibi.
Z
zxcvbnm041 ⭐ 17y
beyler ben exl da aktın yok bu sitede boşuna aramayın eger bulursam yazarım buraya msn adresimi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: