Icerige atla
Extraloob

HOTAN FORTRESS WAR GELİYOR 21 Temmuz 2009

· 137 Replies · 76K views · Page 5 / 7
Replies
E
exotic ⭐ 18y
süpermiş bu 21 temmuzda hotan fortress giders 😄
G
gggDDD ⭐ 19y
KSro ya gelmiyormu bu , gören de iSro ya gelcek sancak . . .

isro ya geliyor tabiki

kSro'ya geliyo.

http://www.youtube.com/watch?v=9DGBL4wu3l8

http://www.youtube.com/watch?v=GkDvFJWDr1I

iSro'da yakinda gelcekdirde, tarihi bilinmiyo. kSro simdi aldiysa. iSro en az 5 ay bekler.

Gerçekten anlamıyorum. KSro'ya gelen bir update'i ISro'ya geliyormuş gibi üyelere gösterince ne oluyor ?

Arkadaşlar bu update KSro'ya geliyor. ISro ile alakası yok.
IWannaKiLLu
Rocun haberi verileli ne kadar oldu o bile daha gelmedi , ağustosta gelcek deniyor . . .
Hotan fortress ile ilgili resmi hiçbir açıklama yokken nasıl 21 temmuzda gelcek bilmiyorum . . .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Rocun haberi verileli ne kadar oldu o bile daha gelmedi , ağustosta gelcek deniyor . . .
Hotan fortress ile ilgili resmi hiçbir açıklama yokken nasıl 21 temmuzda gelcek bilmiyorum . . .

biz sro yapımcısı değiliz haber peşinde koşan birisiyiz bilgileri bulduk korece'den çevirdik artık bekleyip göreceğiz.
M
memocan11 ⭐ 17y
güzel konu tbrker
IWannaKiLLu

biz sro yapımcısı değiliz haber peşinde koşan birisiyiz bilgileri bulduk korece'den çevirdik artık bekleyip göreceğiz.

Doğru diyorsunuz da , haberin kaynağı KSRo anasayfası , KSRo ya gelecek bir updeti iSRo ya gelcek diyorsunuz . . .
Ne zaman görüldü , Ksroyla iSroya aynı anda update geldiği . . .

Ancakkk ,Joymaxın işi belli olmaz . . .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ksro'ya gelecek update'ler isro'ya da geliyor bunun tarihide 21 diye açıklandı ama bakacağız işte.
M
murteza ⭐ 19y
bence 21 inde ksro ya gelecek (:

eğer zaten k sro da olsa oyun içi ss koyarlardı.

gm ler den kale önünde pvp yapıo 😄
P
Platiny ⭐ 17y
umarım 21inde gelmez.kaleyi alalı daha 7ay oldu rekor kırmamız lazım zaten rakiplerimiz bir bir dağılıyor birde bu cıkarsa basımza saldıran kalmaz jangana 😄
A
Afgan ⭐ 17y
ULuslar arası oyynasam sevinirdim ama pw serverlardan bana gelmez artık ama Bi aksilik olursa her zaman ordayım Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Oynayan arkadaşlar adına sevindim ama 😗
D
doruQue ⭐ 18y
hotanla donwhang ta olmalıydı :D:D her uniona bir kale :D:D
X
XER0 ⭐ 19y
Dressler hoşuma gitti 🍺
F
Ben sanmıyorum daha 21'inde hotan fw geleceğini.
Çünkü eğer şehir sırasına göre gideceklerse daha sırada Downhang var tahminim bu ksro'ya gelecek.
Bütün silkroadın haritasını vermişti bi arkadas daha once eğer onu burda birisi paylasırsa daha net acıklık getirilmiş olur.
A
ahmet386 ⭐ 19y
Ya benim Bildigim KSRO ya geliyor.
E
esrarli ⭐ 18y
Arkadaşlar bence bu updatenin gelmesi su an için bir hayal bu Türkiye Srocuları için Kemalist Arkadasımızın paylaşımı çok güzel olmus ama; bilindiği gibi bizde daha yeni gelecek olan bir uptade var o gelmeden Hotan fortis War gelmesi imkansız. Bence bir daha ki update gelebilir. Onun gelmesi için ise en azından 6 Ay'dan fazla var. Daha önce gelmiş diğer updateleri de düşünürsek gelmesi biraz uzun sürer.... Bir arada Arap (islam) ırkı seklinde haber gelmişti ama aslı astarı çıkmadı. Evet gelecekleri doğru ama Her şey'in zamanı var. Yinede herkese hayırlı olsun
Windy
Windy ⭐ 19y
çok güzel bir bilgilendirme olmuş ty Kemalist 😘

gelsin hotanıda alırız 😜
I
Yeni pre yi çok merak ediyorum wizzard char kasanların yatıp exp kaybetme sorunu kalmaz heralde 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: