Arkadaşlar Sınırsız Alan ve sınırsız BW li bir hostum var ve script kurdum ancak scripti kurmama ramen yukardaki menu bardaki butonları çalıştırmıyor yani java özelligi gibi bişi yok sanırım hata almıyorum ancak butonlar tıklanmıyor sorun neyde acaba java butonları normal butona nasıl çevirebiliriz yada sorunu nasıl çözebilirim :)
Host Sorun PHP
· 6 Replies · 2.3K views 0 reading
6 Replies
Herşeyin bir sınırı vardır , dikkat et cpu'yu aşınca suspended yersin muhtemelen.
Kurduğunuz script ile alakalı , scriptin headerxxx.php sayfasından ayarlarını yapın yada butonları tamamen kaldırın kendiniz yapın.
Kurduğunuz script ile alakalı , scriptin headerxxx.php sayfasından ayarlarını yapın yada butonları tamamen kaldırın kendiniz yapın.
M
MrCrossover
⭐ 17y
+ buton yapımında adam arıyorsan burdayım 🎭
evet sanırım geçmiş host 4 cpu ve kırmızı icon var ondanda olabilir bir deniyim butonlar için pm den konuşalım dostum 😊
M
MrCrossover
⭐ 17y
evet sanırım geçmiş host 4 cpu ve kırmızı icon var ondanda olabilir bir deniyim butonlar için pm den konuşalım dostum :)
profilden msnmi al ☕
kemalist kardeşim suspend olmuş sanırım nasıl düzeltebilirim
Log in to write a reply.
Log In