E EmmaW OP ⭐ 19y 15 yil once #1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Scintillate ⭐ 17y 15 yil once #2 😁 Bu adam raydan çıktı 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sensizimm ⭐ 16y 15 yil once #3 adminler Ben ozel mesaj gonderemiorum bana Yardimci olun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scintillate ⭐ 17y 15 yil once #4 adminler Ben ozel mesaj gonderemiorum bana Yardimci olun20 Mesajın olması gerekir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sensizimm ⭐ 16y 15 yil once #5 nasil 20 mesaj omasi Gerekior Ben yeni baska Bi uyelik actim ondan Bu hesaba mesaj Atmaya calistim Yine Atmadi ondada 20 mesaj istio TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW OP ⭐ 19y 15 yil once #6 şuan atabilirsin bu üyelikle özel mesaj TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #7 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #8 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 15 yil once #9 bobi 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sevgilim16 ⭐ 16y 15 yil once #10 Yazık bu adama 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil