Icerige atla
Extraloob

Holywood filmlerini Türkler çekse // Part 2 eklendi

· 28 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Anlamayıp pmden bunlar komik deil demeyin lütfen. her resmin amacı komedi değildir

Sizler için en güzellerini derledim. en iyisini de en sona sakladım inşallah beğenirsiniz. Part2 de gelmiştir

PART 1.

137258974a.jpg

137124738a.jpg

137068144h.jpg

1369386351.jpg

1370520461.jpg

136912446p.jpg

1368490744.jpg

136831463s.jpg

136671149n.jpg

bu 10 NUMARA xD
136638045p.jpg

136563122m.jpg

136545139d.jpg

Başka bir Türk aklı işte dedirten örnek

1363690611.jpg

Bence en güzeli

PART 2

15.jpg

8.jpg

7.jpg

Bence 10 numara harika alttaki

- Resim Silinmiş.

12987039e.jpg

120144125o.jpg

En Güzeli
Dosyalar (18)
28 Yanıt
P
PhaetoN ⭐ 18y
hepsi birbirinden güzel teşekkürler
N
nice^^
A
AntiLove ⭐ 18y
Kimin siyasi görüşü kimi ilgilendirirki ❓

Senin koyduğun bu foto bazı insanları rencide edebilecek nitelikte YANLIŞ ❗

Bu fotoyu gördüğüm diğer sitedede aynı yorumları yazdım.O bir siyasi görüştür.Kimseyi ilgilendirmez.
O fotoyu kaldırmanı rica ediyorum.
X
xherolisa ⭐ 18y
Güzel foTo lar Antilove arkadasımıza katılıYorum
M
Macro OP ⭐ 19y

Bu fotoyu gördüğüm diğer sitedede aynı yorumları yazdım.O bir siyasi görüştür.Kimseyi ilgilendirmez.

ben oraya onu koymakla siyasi görüşümü ifade etmedim ben buyumdur demedim Holywood filmlerini Türkiyede çekilse böyle kareler ortaya çıkacaktı dedim. Neresi " Yanlış ❗ " ?

ki orada bi siyasi görüşe hizmet etmediklerini belli etmek ve işe espri katmak için Z yerine X kullanılmış. hiçbi siyasi görüşe hizmet etmediği tamamen dalga amaçlı olduğu adından belli zaten
A
AntiLove ⭐ 18y

ben oraya onu koymakla siyasi görüşümü ifade etmedim ben buyumdur demedim Holywood filmlerini Türkiyede çekilse böyle kareler ortaya çıkacaktı dedim. Neresi " Yanlış❗ " ?

O fotoyla isteyerek yada istemeyerek Bazı kimselerin siyasi görüşü ile dalga geçiyorsun. Siyasete karışmak sadece ben buyumdur demek değildir 😉
M
Macro OP ⭐ 19y
Bundan da kimse rencide olmasın bi zahmet . Ona laf söyleme buna laf söyleme gülmek için kime laf söylicez ❓ Türkiyede espri yapmak bile zor.

"Çorba Parası" filmiyle de polislerin rüşvet aldığını gösteriyor onu da kaldıralım polisler rencide olur.

"Cetvel kıran" okulda şiddeti eleştiriyor öğretmenler rahatsız olur kaldıralım o zaman

"Alem buysa kıral benim" Filminde mahsun kırmızıgül ile dalga geçilmiş hayranları rencide olur kaldıralım onu da

daha düşünürsek birsürü rencide edici şey çıkar buradan. Lütfen biraz daha geniş bakalım 😉
A
AntiLove ⭐ 18y
Resim kaldırılsın sorun bitsin Halil abi 😎
M
Macro OP ⭐ 19y
hacım aslında onu sana cevap olarak yazmamıştım 😉 resim kaldırıldı
A
AntiLove ⭐ 18y
Bak kardeşim benim seninle alıp veremediğim bişey yok olmazda kötü bişeyde demedim emir vb seylerde vermedim Kimseyide kırmak istemem Ama işte herkesin fikir ayrılığı var kimse kimnseyi desteklemek zorunluluğunda değil.K.bakma başını ağrıttıysam iyi geceler..
A
AntiLove ⭐ 18y
Belirtmeden duramadım 😁 Konunun yeri komik-Entresan görseller 😁 e az moderatorluk yapmadık 😁 Biliyoz az çok bişeyler xd 😁
A
AntiLove ⭐ 18y
Yahu bu tip konularda tartışmanın hiç luzümu yok toplumun bilinçsizliği ve fikir-görüş ayrılığı deyip gecelim.com

Geçelim senimi kırcaz Halil abeey 😁
M
Macro OP ⭐ 19y
Belirtmeden duramadım 😁 Konunun yeri komik-Entresan görseller 😁 e az moderatorluk yapmadık 😁 Biliyoz az çok bişeyler xd 😁

8 aylık extraloob da daha önce de farklı forumda modluk yaptım yaklaşık 1 yılı aşkın zamana denk geliyor sanırım. Neyi nereye açacağımı yeterince biliyorum. Sen bişiler bildiğine inanıyorsun fakat 2 defa taşındı diye konu açıyorsun ve publicden snowflake i eleştirmek için konu da açabiliyorsun. o siteden banlandıysan fazla şaşırmam açıkçası
A
AntiLove ⭐ 18y
emin ol modluk yaptığım site (extraloob)'ta modluk sürem boyunca kimseyle tartışmadım ayrıca bAnlanmadım kendim istifa ettim ve başka bi ayrıca Bak bakalım ilk macrocheck mod olsunmu anketine (moderator panelinde) Kim yapmış?Ben atışmayayım güzellikle bitsin diyorum sen uzatıyosun :?..Yardım etmediler Hülya hanımda sanki çok biliyomuş gibi konuyu taşıyıpta yardım etmemesi çok ağırıma gitti o yüzden yeniden açtım.
A
AntiLove ⭐ 18y
Bir diğer konu ödev için.Yardım etmediler Hülya hanımda sanki çok biliyomuş gibi konuyu taşıyıpta yardım etmemesi çok ağırıma gitti o yüzden yeniden açtım.
M
Macro OP ⭐ 19y
Uzatmak değil ahmet ((yada herkimsen)) Moderatör olarak seçilmişsem sorgulanması hoşuma gitmez. Hülyanın da bunun için çok bilmesine gerek yok kurallar açık ve net
S
SnowFlake ⭐ 18y
Bir diğer konu ödev için.Yardım etmediler Hülya hanımda sanki çok biliyomuş gibi konuyu taşıyıpta yardım etmemesi çok ağırıma gitti o yüzden yeniden açtım.

öncelikle benim hakkımda konuşurken Hülya hanım gibi bir hitap şekli kullanmanı istemem.
çok bilmek ya da az bilmekle alakası yok konu yanlış yerdeyse ve o konu için uygun başka bir yer varsa yerine taşınır ben görevimi yaptım "aaa biri konu açmış dur hemen taşıyayım" gibi bir heves içersinde de değilim...
neyse bence de uzamasın.
A
AntiLove ⭐ 18y
uzatmayalım artık ..
N
paylasım ıcın teskkurler guldugumu hıssettm gercekten 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: