Burada reklam yapmak yasak,öyle değil mi?
Hmm bi sorum vardı
· 22 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
şaşırtmalı bir soru gibi konu ne
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Bilmem?yasak mı değil mi?
Forum kurallarını okumanı tavsiye ediyorum.
Yasak.
Yasak.
+Hyp
Yasak.
+Hyp
+eu
Peki niye bazı sözlük sitelerinin reklamı yapılıyo?Bulunduğum ortamda o tür sitelerin reklamının yapılmasını istemiyorum.Kurallara Aykırı olmasına rağmen gördüğüm kadarıyla ses de çıkarmıyorsunuz.Forum kuralları ile çelişiyosunuz.Umarım bu yorumu dikkate alırsınız.
Olur.
Olur.
hahahıuhgdalıhgbşfkjhvgşjhgşsıgh 😆 abi klawyeyi kırdım yerimde zıpladım bu yorumuna uhdasapşshdsiadhfsiğakjfalsfjkas 😆
Olur.
hahahıuhgdalıhgbşfkjhvgşjhgşsıgh 😆 abi klawyeyi kırdım yerimde zıpladım bu yorumuna uhdasapşshdsiadhfsiğakjfalsfjkas 😆
aynen gülmekten öldüm 😁
Olur.
aHAhasdasdasdasda +11111111 😆 😆 😆 😆 😆
Special thx to FlexiAyrıca fundacım her hangi bir ticari amacı yoksa linki o reklam deildir canım 😘 bkz: youtube , facebook vs. vs.
ahah kac gündür yine ne saçmalasam diye düşünüyodun sanırım ortalarda yokdun ve bomba gibi bi topicle geri döndün 😆
ahah kac gündür yine ne saçmalasam diye düşünüyodun sanırım ortalarda yokdun ve bomba gibi bi topicle geri döndün 😆
Harbi funda bomba gibi döndü 😜
canım şöyle saçma konular açıcağına şurayı okumayı dene
viewforum.php?f=216
viewforum.php?f=216
warez paylaşımda yasak ama dbotun crack hali paylaşılıyor.
Olur.
Sandalyeden devrildim makara: makara:
Olur.
sen ne diyosun ya camdan atladım 😆 makara:
Harbi funda bomba gibi döndü 😜
http://www.extraloob.com/forums/viewforum.php?f=216
Bkz: 6: Bu site üzerinden ticari amaçlı reklam yapılamaz ancak link paylaşımı yapılabilir !!!!
Olur.
sen ne diyosun ya camdan atladım 😆 makara:
atladı cıbıldak ayakla koştu geldi makara:
Ayrıca fundacım her hangi bir ticari amacı yoksa linki o reklam deildir canım 😘 bkz: youtube , facebook vs. vs.
a a gözlerim yaşardı oradaki öpücüğün bi anlamı olamaz değil mi
hahahay şaşırdım hmm ne desem ki düşmanlarla çevrilmişim de hamlemi bekliyolarmış sinsirella gibi :p olsun olsun gülmeye ihtiyacınız var sizin
şu anda mutluyum,ciddi ciddi
garip...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap