Icerige atla
Extraloob

Hızlı Koşma Teknikleri ?

· 23 Yanıt · 12K görüntüleme
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Bu yıl okulda atletizm takımındayım yeni fark ettim , gerçekten çok hızlıyım 😜 Bu yönümü geliştirmek istiyorum bunun için bildiğiniz hızlı koşma teknikleri , antreman , beslenme vs. bilginiz varsa lütfen sunun , acil cevap bekliyorum 😜

Ps:Kısa Mesafe 8)
23 Yanıt
M
MarXisT ⭐ 19y
Kendi adıma yavaş hızlanıp buyuk adımlarla koşmayı tercih ediyorum yanındakine psikolojik baskı yapıyo bu stil 😁
F
FruitFly OP ⭐ 18y
Kendi adıma yavaş hızlanıp buyuk adımlarla koşmayı tercih ediyorum yanındakine psikolojik baskı yapıyo bu stil 😁

Uzun mesafede işe yarıyor ancak '' astım '' gibi bir sorun var o yüzden kısa mesafe takılıyor 😜
C
Caprice ⭐ 19y

Uzun mesafede işe yarıyor ancak '' astım '' gibi bir sorun var o yüzden kısa mesafe takılıyor :P

Benimde astımım var,ancak bu hiç engel değil -uzun koşşanda değil-,dünya olimpiyat şampiyonuda astım,unutma (:
F
FruitFly OP ⭐ 18y

Uzun mesafede işe yarıyor ancak '' astım '' gibi bir sorun var o yüzden kısa mesafe takılıyor :P

Benimde astımım var,ancak bu hiç engel değil -uzun koşşanda değil-,dünya olimpiyat şampiyonuda astım,unutma (:

Ben motoru zorluyorum bazen hırs yapıyorum zorluyo beni kendimi kenera atmak zorunda kalıyorum ama kısa yine de tercihim 😜
P
PHR34|< ⭐ 18y
Arkanda 2 Tane Doberman Kovalıyo Var Say xD
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Gel kapışalım 1300m 1.ciliğim Var. 😈
O
Mesir Macunu 😜
I
Koşarken koştuğunu düşünme.Başka şeyler düşün.Mesela top taça çıkıcak onu yakalamak zorunda olduğunu ve topu çıkaracağını düşün.
Yani olumlu düşün.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Kendi tarzını yarat.
Y
yeonyang ⭐ 19y
Drug of typoon
S
Sharkan ⭐ 17y
bence küçük ve hızlı adımlar daha etkili oluyor kısa mesafede.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Drug of typoon

😁
I
ironEyE ⭐ 18y
Koşarken nefes alırken burnundan al ağzından ver işe yarıyor.
P
Pearce ⭐ 17y
Mesir Macunu :P

cık cık cık 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Mesir Macunu :P

O dopinge girer hacım 😆
R
Redefine ⭐ 19y
Usain Bolt misali ufak ve hızlı adımlarla çıkış yap,hızlandık'tan sonra uzun adımlarla allah ne verdiyse koş. ^^
C
ChrsNYC ⭐ 18y
eline dambıl alarak koş bu seni dahada dayanıklı yapar
ps: şehir efsanesidir denenmiş midir bilmiorum
_
Drug of typoon

+ Zerk "Süpersin Hacım"

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: