- Resim Silinmiş.
Jangan da FW için kayıt oluyorduk tg çıktı beni bekliyormuş öylece ^^
Not : Serverin en iyi guildi ve en yüksek oyuncuları biziz uniq beklemeye vaktimiz olmuyor farkı biraz daha açalım show başlayacak ^^
Hilton Killed Tiger Girl [ Helios ] ^^
· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
D
desTibaa `
⭐ 17y
tebrikler Hilton ^^ Ben FreakZ ta deilim ama FreakZ sizden daha iyi ^^
Söze gerek yok.Perşembe Günü Fwde herkes Görcek Kim En İyi 🤘
I
infusserabLe
⭐ 18y
Tebrikler Devamını bekliyoruz
D
desTibaa `
⭐ 17y
Uniona guvenıorsun FreakZ ile teke tek Gw yap bakaym o zmn unıona guvenmıceksın guildne guvenceksın FreakZ ile teke tek Gw yap sonra anla kım guclu kım gucsuz
gz tebrikler
Uniona guvenıorsun FreakZ ile teke tek Gw yap bakaym o zmn unıona guvenmıceksın guildne guvenceksın FreakZ ile teke tek Gw yap sonra anla kım guclu kım gucsuz
Ahaha uniona güveniyormuşuz şakacı şey seni 😁
Freakz bizden iyi demek 😆 Perşembeye az kaldı 😎
Ps: Tebrikler bro 🍺
gz tebrikler
D
desTibaa `
⭐ 17y
@Crown 😊 unıonun yanında olmıcak mı olucak daha nasıl gorucez diosun gorucez dıosan tek gırcegın anlamına gelir 1 guild tek olarak saglamdır unıon ile saglam ise o guild saglam deildir ^^
ps:ben size saglam deilsiniz demiorum FreakZ daha saglam onu anlatıorum ^^
@Crown 😊 unıonun yanında olmıcak mı olucak daha nasıl gorucez diosun gorucez dıosan tek gırcegın anlamına gelir 1 guild tek olarak saglamdır unıon ile saglam ise o guild saglam deildir ^^
Freakz ile gw yapmaktan çekinecek değiliz sadece bu aralar boş işlere ayıracak vaktimiz yok herkesin ticketi farklı saatlerde başlıyor 🙄
Konu yönünü sapıttı 😊
Gratz 😉
Gratz 😉
Burda neden anlatmaya çalışıyosun derdini ?
Tebrikler^^
[F New]Solo Gitarist
D
desTibaa `
⭐ 17y
ben cevap yazdıkca sureklı baskaları da yazdı ondan yazıorum derdimi anlatmak gibi bi derdim yok
arkadaslar sealin ustune gitmein cihan resmin altini en ii guildiz yazmis sealde o diger guildin daha guclu oldugunu solemis...Bi ara Gw yaparlar kimn guclu oldugu anlasilir.Bu kbr basit.Bu arada cihan tebrikler.Tartismaya gerek yok arklar...
Hayırlı olsun abi 57de Demonu Kestikten sonra bu kolay olmuştur 😊
Tebrikler Kaleyi de alırsanız süper olur
C
chipshajen
⭐ 17y
Grats Cihan ..
4ever NWO !
4ever NWO !
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
tebrikler
seaL alakaya maydonoz olduğunun farkındamısın?
Tebrix Cihan
Tebrix Cihan
FreakZda 78 +8 adam göster bizim guilddeki gibi o zaman guildlerinde 4 warrior var mı göster ? serverin en iyi clerici bizde en iyi warrioru bizde en iyi wizardı bizde daha nasıl FreakZ diyebiliyorsun ? FreakZ ın unionuda full dream heawen gamewarriors ve diger türk guildleride var union 300 kişi eger bilgin yoksa konuşma dostum 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap