Icerige atla
Extraloob

Hilton Killed TG [ GAIA ] xD

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Can sıkıntısından Tg keseyim dedim 15 dk Felan Bekledim Kafama Düştü..Pizza Beni Çok seviyor 😁

- Resim Silinmiş.

😄
14 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Nob seni 😁 😄
B
BangBros ⭐ 18y
H.o bro. 🍺 Elite ormanına dönmüş ortam
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wahhh olamaz yaa bir ben kesecektim bir sen olmadı şimdi btün rüyalarım yıkıldı lakin bir bütün gün sırf unique avına çıkacağım reverse ler falan alayını patlatacağım sıradan kesip gideceğim taktik kafaya en azından 1-2 kessem gene kardır.

tebrikler canımcım süppoo kısmetlisin bende o kadar sağa sola para dağıtsam bende melek gibi adam olurdum uniqueler kafama düşerdi tabi biz 8 saat beklesek göremeyiz bile 😜
L
Leet1 OP ⭐ 19y
wahhh olamaz yaa bir ben kesecektim bir sen olmadı şimdi btün rüyalarım yıkıldı lakin bir bütün gün sırf unique avına çıkacağım reverse ler falan alayını patlatacağım sıradan kesip gideceğim taktik kafaya en azından 1-2 kessem gene kardır.

tebrikler canımcım süppoo kısmetlisin bende o kadar sağa sola para dağıtsam bende melek gibi adam olurdum uniqueler kafama düşerdi tabi biz 8 saat beklesek göremeyiz bile :P

Hacım Gideriz beraber Ben bulursam Çekerim Köşeye Sana Kestiririm.. 😄.. Gece Uzun 2.Bir Sefer Düzenleriz Msr.Tanga ' ya 😁 😎
B
BangBros ⭐ 18y
Muhaha 😁 😁 sana kestiririm 😁
T
Tarantella ⭐ 19y
h.o cihancım devamını bekliyoruz ^_________^
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrikler
M
mesut_xD ⭐ 18y
😄 Tebrikler 😗
T
TitusPullo ⭐ 19y
Yürü lord kes sen ne işin var TG'de ezük^^
D
destiny ⭐ 18y
Tebrikler .. ^^
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
61lvde lord kes dio o lvde isu kes öpde başına koy 😄 hatta ss i çerçevelettir duvara as 😄
R
Rhea ⭐ 19y
adam 64 te shaitanı kesti onu ne yapsın?
L
Leet1 OP ⭐ 19y
61lvde lord kes dio o lvde isu kes öpde başına koy 😄 hatta ss i çerçevelettir duvara as :D

Bu sözler benim için geçerli değil..
61 lvlde isy kesersen öpde başına koy demişsin
64 lvde Shaiytan kestim Altın kaplama yapıp duvaramı asayım SS'i ? 😁 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: