W Whisk OP ⭐ 16y 15 yil once #1 SpoilerP.S : Sana hiç yakıştıramadım makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #2 awwww barzoya bak yaa insan mı bu şimdi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #3 3 defa verildi daha once 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #4 3 defa verildi daha once 👍Belki 10 defa 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 15 yil once #5 konu daha önce payla şıldı sana hiç yakış tıramadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk OP ⭐ 16y 15 yil once #6 Görmeyenler varmış hala 😜 Size hiç yakıştıramadım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rocky Balboa ⭐ 17y 15 yil once #7 Ad Soyad' SüperHidayet Birtane TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #8 awwww barzoya bak yaa insan mı bu şimdi.Resmi görmüştüm ama bu yoruma öldüm abi makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil