W Whisk OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Uyarı : Hamile kadınların bakması yasaktır. Aksi takdirde çocuğunu düşürebilirler.SpoilerBilgilendirme : Resimdeki şahıs kulaklarındaki kıllarla Guiness Rekorlar Kitabına girmiştir. P.S : makara: makara: 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T T_RoCK ⭐ 18y 15 yil once #2 yuh 😱 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 15 yil once #3 FB da demin gördüm daral: wanna shit on his face summer7: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #4 Hacım ben senin yazdıklarını okumadan baktım resme çekmedi dikkatimi saç sandım okuyup baktığımda gördüm ^^ ıyy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaPaP4 ⭐ 19y 15 yil once #5 alttaki notu okumasam faül diye bakıyom ben onlara 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #6 Noha Ulen 😱 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #7 😱 makara: [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 15 yil once #8 alttaki notu okumasam faül diye bakıyom ben onlara :D"faül" ahaha 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil