Icerige atla
Extraloob

HI GAIA FIRST EGYPT GLAVIE ON MY HAND 8)

· 86 Replies · 12K views · Page 4 / 5
Replies
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tebrikler^^

not: ppl çoguldur s takısı almaz :)

people = ppl değil mi benimde ne zamandır s takısı aklımda normalde kullanmazdım sonra tospa gibi eklemeye başladım ne alakaysa harbi kullanılmıyor mu kuzum scared1
R
Rochas ⭐ 16y
😱 😱

Bu konuyu nasıl ben yeni görürüm yaaa 😜

Okan abi hayırlı olsun artık Gaia ağlatma vakti 😎
P
ParduS_ ⭐ 19y
ohanesssssssss congratss hacimm gaia first egy weapon drop?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohanesssssssss congratss hacimm gaia first egy weapon drop?

evet gaiada halen ilk ve tek a grade egypt weapon bende drop değil hacım görev var onu yapıyorsun 8 tane talisman topluyorsun düşün artık FW ne zaman geldi gaiada 3-5 tane egytp item var glavie de tek bende 😎
D
Dynamite ⭐ 17y
Hayırlı olsun zaten çıktığı günder beri alacağın belliydi. Pek şaşırmadık yani 😄
I
IrfanView ⭐ 15y
Tebrikler Okan Abi 👍
T
Vayyy tebrik ediyorum yakışmış vallahi çok cix olmuş 😄 yakında senyor general olarak görürüz inş ^^
H
h&a ⭐ 19y
Guzel silah + 9 olarakda görmek isteriz 😉
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Guzel silah + 9 olarakda görmek isteriz ;)

+10 olacak ^^
B
BurNBlooD ⭐ 19y
+10 😊 yakışırrr üstünede +2 adv +12 gideri var 😊 okan ne diyicem son talişman cıktı mı biraz taktik paylaş bizlerle ne yaptın nasıl topladın nasıl becerdin yahuu
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Hayırlı Olsun .. ) mesajlardan anlaşılacağı üzere bütün gaia duymuş .d
Yaralı style
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
+10 😊 yakışırrr üstünede +2 adv +12 gideri var 😊 okan ne diyicem son talişman cıktı mı biraz taktik paylaş bizlerle ne yaptın nasıl topladın nasıl becerdin yahuu

bütün talismanları gold ve silk karşılığında aldım en temiz iş her yabancı gold ile alıyor ben premium silk öneriyorum herkes önceliği bana verdi sonrası zorladı ama 2 gün sıkıntı çektim bitti kısacası 7/24 oyunda olacaksınız 8 tane talisman alana kadar global atacaksınız toplam 100-150 tane global attım.
A
AciHayat ⭐ 15y
Toplam 20bil harcadinmi cok merak ediorm
B
BurNBlooD ⭐ 19y
Okan babasın 😊 o kadar diyorum,peki fiyatları nasıl gaiyada en çok neye para verdin neye ne kadar verdin ne verdin biraz aydınlat bizleri
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Toplam 20bil harcadinmi cok merak ediorm

6b harcadım.

Okan babasın 😊 o kadar diyorum,peki fiyatları nasıl gaiyada en çok neye para verdin neye ne kadar verdin ne verdin biraz aydınlat bizleri

bi salak vardı ona harika operasyon yaptık tam bir gerizekalı gibi bıraktık-kandırdık o güzeldi gaia'da ki bana yardım eden kardeşlerime sonsuz teşekkürler ❤️
A
AAnGeLL ⭐ 18y
Glavie çok güzel ama bence avatarı değiştirmelisin daha güzel görünür bu avatarlar glavieyi soluk gösteriyor 😎

Hayırlı olsun bu arada.
D
Derebey ⭐ 16y
hayirli olsun abi gule gule kullan
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Üzerinde baya bi oynanması gerek. ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

hoyttt welcome bro ty so much where yer asian babe 😜
D
Derebey ⭐ 16y

hoyttt welcome bro ty so much where yer asian babe :P

i left her in USA but i will go back again i just came here army and toefl exam :D:D

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: