Icerige atla
Extraloob

Herşey Yavaş Yavaş :) Güncel 10.05.2011

· 39 Yanıt · 3.6K görüntüleme
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
Evet arkadaşlar sonunda bende 8li pt mi oluşturmaya başladım.
Konu gün geçtikce güncellenecektir.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
39 Yanıt
S
hangi serverdasın , başarılarının devamını dilerim 😊
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
iyi gidiyorsun, aynen devam.
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
@akaanokcuoglu Malazgirt
@TurKKiillS Teşekkür ederim. Durmak yok 😊
F
ForeverRox ⭐ 16y
Alex'te düşürdüğün novalarıda görmek isterim 😊
Sıra bana geldi bu pt işinde 😄
M
metin15 ⭐ 17y
Party'nde pazar tezgahına dönmüş meyveler sebzeler 😁 Başarılar... 🍿
P
PokerFace_ ⭐ 16y
panpa bişey dikkatimi çekti şimdi sen 101lere geçince nasıl kasıcaksın ptye warrior çakmamışın neop olcak herhalde ezikler nasıl kascak bi söylesene 😄
E
tbrkler bide pc nin özelliklerini söyleyebilirmisin ona göre bende yakında kurmayı düşünüyorumda 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
parti elemanların ne sayarmısın bir eksiklik var gibi cleric de str olması faydana olur emin ol.
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
@ETeK_6_ZooM Phenom II 940BE 4 Çekirdek- 4GB Kingston 1066mHz dual kit ram 1TB Caviar Black HDD
Quattro 4 Wizz 2Bard 1 Warrior 1 Cleric (Cleric STR, Fruit varya o aslında warrior-cleric olacak da warlock 20de kaldı 😄 STR yani o char)
V
Viski ⭐ 18y
Kolay Gelsin 😉
L
Laistrogon ⭐ 17y
kolay gelsin 😊
E
@ETeK_6_ZooM Phenom II 940BE 4 Çekirdek- 4GB Kingston 1066mHz dual kit ram 1TB Caviar Black HDD
Quattro 4 Wizz 2Bard 1 Warrior 1 Cleric (Cleric STR, Fruit varya o aslında warrior-cleric olacak da warlock 20de kaldı 😄 STR yani o char)

ooo saol sölediğin için bendeki özellikleri söliyim sen tahminen kaçtane açarım sölermisin 😊

4GBRAM 1GB EKRAN KARTI İNTEL COR İ5 640 GD HARDDİSK HDD
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y

ooo saol sölediğin için bendeki özellikleri söliyim sen tahminen kaçtane açarım sölermisin 😊

Bu çok char açma olayı ram e ve hard disk e çok bakıyor. Ben bi 4gb daha ekleme yapmayı düşünüyorum.
Tahminen 10-12 char açarsın sende.
E

Bu çok char açma olayı ram e ve hard disk e çok bakıyor. Ben bi 4gb daha ekleme yapmayı düşünüyorum.
Tahminen 10-12 char açarsın sende.

tmm tşkr ederim sanada başarılar 😊
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
Teşekkürler 😊
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Kolay gelsin.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
4Wizz 1warrior , 2wizz buffsız mı kalacak 😜
N
Neoptolemos OP ⭐ 16y
4Wizz 1warrior , 2wizz buffsız mı kalacak :P

Bir warrior 4 chara buff verebiliyor.
C
cLonny ⭐ 18y
4Wizz 1warrior , 2wizz buffsız mı kalacak :P

2 wizarda pains, 2 wizarda fences, clerice protect + screens.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: