Icerige atla
Extraloob

Herkez Kasarak 110 Olur Ben Takasla 110 olacam :P

· 40 Yanıt · 2.7K görüntüleme
C
cyclone OP ⭐ 19y
Aegedeki 97 Lv bowerimle 102wizz/bard takas ettim.her seferinde 1-2 lv yüksek charla takas ediyorum hadi bakalım hayırlısı 😜 110a az kaldı 😈

Buda yeni charım rütbe görevini yapamıyorum npcde görünmüyo 😢
40 Yanıt
B
😄 gzz de anlayabildim kadarıyla çarın skilleri perişan 😄
C
cyclone OP ⭐ 19y
bard iyi 101 max wizz 98de kalmış 105de hallederiz zaten 109 ptde bard olarak kasılıyom 😊
T
TheRinG ⭐ 16y
Hayırlın Olsun 105 de Halledersin bard le pt lerde rahat kasarsın die düşünüyorum

Ps:Başarılar
A
arveleson ⭐ 17y
Gz Kardesım.
Ps : Bard FTW 🤘
W
Wrestler ⭐ 19y
bumudur yani?ben yemin ederm hayatımda daha 40 lvl üstü char kasmadım kendim 😊 92 level bir char geldi elime 😊 98 bow sonra 104 soyuk nuker 99 wizz sonra 102 blader 107 level bow(soyuk aldım dizdim charı) sonra 110 nuker(FF Novalı vs.) sonra 108 warrior şimdide imzamdaki charlayım 😊 inan bunlar sadece hatırladıklarım 😉 senn yaptıgın 1 takas birşey değil yani 😉
C
cyclone OP ⭐ 19y
sen sadece 1 takaslamı başladım sanıyosun emin ol elime en az 50den fazla +90 char geçti
W
Wrestler ⭐ 19y
sen sadece 1 takaslamı başladım sanıyosun emin ol elime en az 50den fazla +90 char geçti

ama şuan sadece yada en fazla 102 olmuşsun bnm oynamadıgım build v.s kalmadı 110 Level 😊
C
cyclone OP ⭐ 19y

ama şuan sadece yada en fazla 102 olmuşsun bnm oynamadıgım build v.s kalmadı 110 Level :)

110 charla çok oynadım ama hiç kendimin olmadı hep arkadaşalrımın abilermin vs vs aslında tek istediğim kendime ait bi bladerim olsun 😳
H
hatembaba ⭐ 19y
hayırlısı valla ne diyelim. 😜
C
cyclone OP ⭐ 19y
konuyu iyice dramatize ettim la 😄
abi benim hiç bladerim olmadı 😊 size blader diyebilirmiyim xD
X
Xanthos ⭐ 19y
bumudur yani?ben yemin ederm hayatımda daha 40 lvl üstü char kasmadım kendim 😊 92 level bir char geldi elime 😊 98 bow sonra 104 soyuk nuker 99 wizz sonra 102 blader 107 level bow(soyuk aldım dizdim charı) sonra 110 nuker(FF Novalı vs.) sonra 108 warrior şimdide imzamdaki charlayım 😊 inan bunlar sadece hatırladıklarım 😉 senn yaptıgın 1 takas birşey değil yani ;)

sorduk mu ??

ps: artiz bazardan exl'a gelmiş.
B
Xanthos snn nrmal postunu göremedim henüz hep ters hep giderli 😄
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Şu npcde olmayan rütbe görevi nasıl oluyor yaa? Bir çözümü var mı bende merak ettim?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
F
frityus ⭐ 17y
Xanthos snn nrmal postunu göremedim henüz hep ters hep giderli :D

Kısasa kısas . 😆
B
Xanthos snn nrmal postunu göremedim henüz hep ters hep giderli :D

Kısasa kısas . 😆

kısasa kısas 🤘
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Benim arkadaşta öyle yapıyordu. çok uyardım yapma bu çar güzel kas dedim. her seferindede daha güzel çarlar buluyordu ipne 😁 t ki en son yaptığı takast açarı kaptırana kadar 😁 En güzel çar kendi kastığın çardır. Dikkat etmek lazım !!
P
patates22 ⭐ 17y
wow 😄 Hayırlısı olsun bizim serverdesin 😄 bende 107 wizardım
M
Mateso ⭐ 18y
Sıfırdan char açıp kasamayanlar köşesimi burası ? 😁
A
Addicted ⭐ 19y
Dikkatli ol bende önceden çok takas yapardım sonra biri geldi çaldı charı gitti 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: