Icerige atla
Extraloob

Herkez Kasarak 110 Olur Ben Takasla 110 olacam :P

· 40 Yanıt · 2.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
C
cyclone OP ⭐ 19y
herkez diyo 0dan açıp kasamıyomusun diyip duruyo ama ben 7/24 kasacak kadar bağımlı olmadım daha tamam çok uzun zamandır oynuyorum ama aklı başında bi playerim 😜
H
hate_696 ⭐ 16y
102 % 70 blader char verebilirim helios serverinde düşünürsen
C
cyclone OP ⭐ 19y

aracı ile takas edersek olur 😊
M
Maynard__ ⭐ 16y
Noob seni summer3: 😁
C
cyclone OP ⭐ 19y
Noob seni summer3: 😁

diyene bak 😈 🍺
L
LethaLKiss ⭐ 16y
bumudur yani?ben yemin ederm hayatımda daha 40 lvl üstü char kasmadım kendim 😊 92 level bir char geldi elime 😊 98 bow sonra 104 soyuk nuker 99 wizz sonra 102 blader 107 level bow(soyuk aldım dizdim charı) sonra 110 nuker(FF Novalı vs.) sonra 108 warrior şimdide imzamdaki charlayım 😊 inan bunlar sadece hatırladıklarım 😉 senn yaptıgın 1 takas birşey değil yani ;)

hayatında hiç 40lv char kasmadıysan eğer eline o charların "satın almadan yada hediye gelmeden" geçmesi imkansız 👍

ya satın almışsındır yada biri hediye etmiştir vsvs... 🙄

ps: gratz kardeşm snrm wizz'ide blade ile takas ediceksin makara:

ps: bnde bu yolun yolcusuyumi yakın zamana kadar bnde iyi gidiordm ama 94 nuker çalındı sin:
W
Wrestler ⭐ 19y
bumudur yani?ben yemin ederm hayatımda daha 40 lvl üstü char kasmadım kendim 😊 92 level bir char geldi elime 😊 98 bow sonra 104 soyuk nuker 99 wizz sonra 102 blader 107 level bow(soyuk aldım dizdim charı) sonra 110 nuker(FF Novalı vs.) sonra 108 warrior şimdide imzamdaki charlayım 😊 inan bunlar sadece hatırladıklarım 😉 senn yaptıgın 1 takas birşey değil yani ;)

sorduk mu ??

ps: artiz bazardan exl'a gelmiş.

artiz'likle alakası yok ayrıca artist'tir onun aslı 😉 neyse adam konu açmış bir şey becermişçesine bende karşılık verdim açıcak birisi varsa oda benimdir gibisinden 😉 artizlik birşey yok yani 😉
H
hate_696 ⭐ 16y

aracı ile takas edersek olur :)

Nasıl istersen öyle yapabiliriz
C
cyclone OP ⭐ 19y

senın charda e-mail verf yoksa bana e-mail adresini versene
H
hate_696 ⭐ 16y

senın charda e-mail verf yoksa bana e-mail adresini versene

Koruma yok kendi mail adresim mailto:[email protected] ekle görüşelim
W
Wrestler ⭐ 19y

hayatında hiç 40lv char kasmadıysan eğer eline o charların "satın almadan yada hediye gelmeden" geçmesi imkansız 👍

ya satın almışsındır yada biri hediye etmiştir vsvs... 🙄

ps: gratz kardeşm snrm wizz'ide blade ile takas ediceksin makara:

ps: bnde bu yolun yolcusuyumi yakın zamana kadar bnde iyi gidiordm ama 94 nuker çalındı sin:

bro işte imkansızı başaran bnm onu demeye calısıyorum 😉
G
GoodLucky ⭐ 15y
Takas yolu ile yükselmek pek sağlıklı değildir.
İşin sonunda elindeki chardan da olabilirsin bence çok fazla zıplama benden tavsiye sana. GL
S
SeaLPower ⭐ 16y
Bende 87 Bowla Başladım 93 Wizz Sonra 86 Bow Sonra 83 Nuker Sonra 73 Warior Nuker + Warioru Satıp 106 Wizz ^^
C
cyclone OP ⭐ 19y
bu char çok hoşuma gitti charı alalı 3 gün oldu aldıgımda %5 di exp şuanda %52 ^^ nasıl böyle oldu bilmiyorum ama quest 4ever 😜
D
Dark Zone ⭐ 16y
Wrestler uzatma .

Blade işi olmadımı 😜
C
takas ile övünüyorsunuz ! Kendi emeğinizin olmadığı chardan ne zevk alıcaksanız ..
S
SeaLPower ⭐ 16y
takas ile övünüyorsunuz ! Kendi emeğinizin olmadığı chardan ne zevk alıcaksanız ..

bence düşüncen yanlış .. sonucta yine kastığın charı tks ediorsun ..
C
cyclone OP ⭐ 19y

düşüncen yanlış burda amaç eğlenmek ona kalırsa benım emeklerimde başkasında 👴
A
augus ⭐ 16y

Umarım silk vb vaadler vermiyorsundur aldığın kişilere 👴
Bravo Hayırlısı olsun ne kadar hayırlı olacaksa 😘
C
cyclone OP ⭐ 19y

Umarım silk vb vaadler vermiyorsundur aldığın kişilere 👴
Bravo Hayırlısı olsun ne kadar hayırlı olacaksa 😘

boşuna gocunma hasan tavır yapıp ilişkiyi kesen sensin sin:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: