guild logosunu ayarladım herşeyi yaptım dogru dogruya ama sembol beyaz kaldı napıcam arkadaşlar yardım edin lütfen.
HERKEZ İÇERİ YARDIM LTFN!!!
· 12 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
boyut buyuk veya uyumlu resım degıl format olarak
5-10dk öyle kalıyor... Sonra düzeliyor...
evet oda var belkı yayınlanır yayınlanmazsa bı bak tekrar
sabah yaptım hala aynı boyutta hazır sembol yaw bmp 16x16
bekleyin biraz düzelecektir 😉
Oyuna girip çıktın mı peki?
Ben de öyle olmuştu, saatlerce Beyaz kaldı... Sonradan düzeldii... OYuna girdim çıktım... Ama RD ve DUMP ın içindekileri boşalt istersen.. 😊
Ben de öyle olmuştu, saatlerce Beyaz kaldı... Sonradan düzeldii... OYuna girdim çıktım... Ama RD ve DUMP ın içindekileri boşalt istersen.. 😊
Oyuna girip çıktın mı peki?
Ben de öyle olmuştu, saatlerce Beyaz kaldı... Sonradan düzeldii... OYuna girdim çıktım... Ama RD ve DUMP ın içindekileri boşalt istersen.. :)
walla 3 kere girdim çıktı rd dump ?
Silkroad Klasörünün içinde RD ve DUMP isimli iki klasör bulunur... Oyundaki guildlerin vs lerin simgeleri bu klasörlere iner, gecici olarak... Onları bir temizle... Sorun olmaz zaten... BElki sonra gelir..
Silkroad Klasörünün içinde RD ve DUMP isimli iki klasör bulunur... Oyundaki guildlerin vs lerin simgeleri bu klasörlere iner, gecici olarak... Onları bir temizle... Sorun olmaz zaten... BElki sonra gelir..
Temizledim bakalım acıdıgım 20k gp 1m bişey degilde:D
yok dediklerinizi yaptım olmadı :S:S:S:
Eğer herşeyi doğru yaptıysan sorun olmaması lazım tabi eğer arada bazı serverlarda olan Guild Mark Bugu na girmediyse serverınız... Eğer öyleyse 50kere denesende birşey olmaz...
guildmark.bmp
16x16
birde maksimum 5kb dı sanırım boyutu...
herşey doğruysa sorun olmamalı...
guildmark.bmp
16x16
birde maksimum 5kb dı sanırım boyutu...
herşey doğruysa sorun olmamalı...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap