Çocuk İstismarı İçin Kurulan Sayfaların Yalan ve Yanlış Propagandaları İle Facebook Profil Resimlerine Çizgi Film Kahramanı Koyan Kişiler, Bu İstismarcıların Ekmeğine Yağ Sürmüş Oluyorlar. Çocuk İstismarcıları Kendilerinin Uyguladığı Yöntemi Herkese Yaptırmış Oluyorlar. Çocuklara Yapılan Arkadaşlık Tekliflerinde Çocuklar Teklifi Kolay Kabul Etsin Diye Çizgi Film Kahramanı Kullanan İstismarcılarla Aynı Şeyi Yapmış Oluyorsunuz.
Herkez Baksın Önemli !!
· 12 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
enteresan bi bakış açısı ama hepimiz çocuğuz aslında bizide istirmar edin mesajı veriyoruz gibi düşün
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Fatma Duran diye birisi eklemişti ^^ kbl etmedim
enteresan bi bakış açısı ama hepimiz çocuğuz aslında bizide istirmar edin mesajı veriyoruz gibi düşün
Ben baska bi yerde gördüm mantıklı geldi bana. konuyla ilgili pek bi bilgim olmadıgı için burda tartısmaya actım herkez düşüncelerini yazsın bizde kesin bi karar verelim 😕
Ben baska bi yerde gördüm mantıklı geldi bana. konuyla ilgili pek bi bilgim olmadıgı için burda tartısmaya actım herkez düşüncelerini yazsın bizde kesin bi karar verelim 😕
boşver ya bide profil resmi değiştirmeklemi uğraşıcan 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
Sacrifices
⭐ 16y
valla banada değiştir diye mesaj attılar nerden baksan 10 kişi filn değiştirmeye üşendim değişmedim iyikide değişmemişim
❗ Profil resminizi çizgi film karakterine çevrimenin çocuk istismarını engellemekle hiçbir ilgisi yoktur, aksine çocukların profillerine kolayca ulaşmak için planlanmış bir düzmecedir.
Çizgi film karakterini gördüklerinde her çocuk arkadaşlık istklerini kabul ediyor ve böylece profillerine ulaşılabiliyor.
Kötü niyetli insanların bu tür aldatmacalarına düşmeyelim. Haberleri izleyin lütfen dünya çapında uyarı yapılıyor !
Çizgi film karakterini gördüklerinde her çocuk arkadaşlık istklerini kabul ediyor ve böylece profillerine ulaşılabiliyor.
Kötü niyetli insanların bu tür aldatmacalarına düşmeyelim. Haberleri izleyin lütfen dünya çapında uyarı yapılıyor !
_
_DreaMTurK_
⭐ 19y
Facebook Kullanmıyorum...
Amacı Dışında Kullananlara da Tavsiye etmiyorum. 😊
Yanlıs anlamayın tavsiye
Yanlıs anlamayın tavsiye
Yanlıs anlamayın tavsiye
Amacı nedir facebook'un? Düzgün birşeyse bırakıcam
Milletin abazalığından bahsediyorsan? Senin için hiç bir sakıncası yok 😜 millet ne yaparsa yapsın ^^
_
_DreaMTurK_
⭐ 19y
Yanlıs anlamayın tavsiye
Milletin abazalığından bahsediyorsan? Senin için hiç bir sakıncası yok 😜 millet ne yaparsa yapsın ^^
Ben Türküm ve Bir gencim. Kendimi Düşünmek Yerine Diğer Genç Kardeşlerime dir o sözüm Facebook gireli hayatınıza ne oldu asosyal Gençlik çoğaldı. Kullanın iradenize ve kendinize Hükmetmeyi biliyorsanız Buyrun Kullanın Tabi 😊 Neyse Bu saatte tartısılacak bir konu değil teşekkür ederim yorumun için
Yanlıs anlamayın tavsiye
Ben Türküm ve Bir gencim. Kendimi Düşünmek Yerine Diğer Genç Kardeşlerime dir o sözüm Facebook gireli hayatınıza ne oldu asosyal Gençlik çoğaldı. Kullanın iradenize ve kendinize Hükmetmeyi biliyorsanız Buyrun Kullanın Tabi 😊 Neyse Bu saatte tartısılacak bir konu değil teşekkür ederim yorumun için
he o bakımdan açıklama yapmana gerek yoktu herkezin bildiği bişi yazsaydın anlardım ^^ dediğin şey face için geçerli değil "INTERNET" için geçerli. Bende hem fikirim.
_
_DreaMTurK_
⭐ 19y
Çevremde o kadar cok insan varki internet dediğinde aklına sadece facebook un geldiği 😊 diğerlerinin önemsiz olduğu vs. vs. vs. neyse konu ve bilgilendirme için teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap