Icerige atla
Extraloob

Herkesin Heyecanla Beklediği Film GELDİİİ(DABBE 6)

· 22 Yanıt · 3.9K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y

Evet doğru duydunuz Dabbe 6 geliyorrrr.
Biliyorum şu haberden sonra inanılmaz derece sevindiniz , sevinmektede haklısınız.
Dünyada en çok beğenilen dabbe serisi , 6. filmiyle eylül ayında bizlerle olacak.
Hasan karacadağ gibi bir sinema devine sahip olduğumuz için ülke olarak çok şanslıyız ❤️ ❤️

Bu filmde en tehlikeli cin kabilesi olarak bilinen Cuhenna kabilesi işleniyor.
Filmin çekimleri, Muğla'nın Yatağan ilçesinde tamamlandı.

ÖNEMLİ EDİT :
Film 1-2 daha anadoluda gösterilemiyormuş galiba , çünkü filmi cinler çalmış , filmin geri alınması için seanslar başlamış 😘
Yaralı style
22 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
S
seskes ⭐ 19y
braindead
Ufck
Ufck ⭐ 16y
ah şu cinler olmasa türkler nasıl korku filmi çekicek.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Extraloob olarak salon kapatmalıyız.
D
Doma$no ⭐ 18y
Lanet olası bir saçmalığı var bu Türk korku sektörünün olmadi:
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Eğer dabbe serisi hakkında aklında soru işareti olan arkadaşlara dabbe cin çarpmasını öneririm çok sağlam film 👍
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sen ciddisin
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eğer dabbe serisi hakkında aklında soru işareti olan arkadaşlara dabbe cin çarpmasını öneririm çok sağlam film 👍

izleyeni de carpıyormu ?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Seri kaçırmadığım komedi filmim

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Seri kaçırmadığım komedi filmim

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Cinci hoca , cinleri costururken 😢

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen ciddisin

Mehmet abi bari sen yapma :!!&%&!

Hocalara fake atıyolar sürekli olarak güzel oluyo 😁
Yaralı style
Barzo
Barzo ⭐ 19y
genelde nedense hep zenginleri cin çarpıyor o yüzden rahat takılıyorum 😁
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Film geldi beee sonunda
Gerçi anadoluda gösterilemiyomuş , filmi cinler çalmış ,yakında izleyebileceğiz 🤘 🤘
Yaralı style
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Yav kardeşim izlemeyin prim vermeyin şu cinli minli filmlere
bu filmler hikayeler yüzünden ülkede akıllı kadın kalmadı.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yav kardeşim izlemeyin prim vermeyin şu cinli minli filmlere
bu filmler hikayeler yüzünden ülkede akıllı kadın kalmadı.

Halk bunu seviyor 🍿 , halk 7. filmide istiyor 🍿
Ekşiden baktım yorumlarına , herkes bayılıyor 🍿
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ekşi gibi bi Sözlükte sadece 9 sayfalık başlığa sahip ve yazılanların onda dokuzu alay içerikli olduğundan anlaşılıyor ne kadar sevildiği.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ekşi gibi bi Sözlükte sadece 9 sayfalık başlığa sahip ve yazılanların onda dokuzu alay içerikli olduğundan anlaşılıyor ne kadar sevildiği.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

James reise bile laf atmışlar
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Açıkcası korku filimleri benim tarzım değil. Korktuğumdan etkisi altında kaldığımdan falanda değil, beceremiyorlar korkutmayı. Klasik korkutma yöntemi sakin sessiz bir sahnede bir anda ortaya çıkan gürültüyle irkilme, buda refleksten başka bişey değil. Ekşideki yorumlarda da aşırı yüksek sesli sahneleri olduğunu yazmışlar. İkinci olay konu sadece cinler, ekşideki yorumlarda bundanda bahsetmişler "3 harfle 6 film" falan yazmışlar ve filmin 160 dakika olduğunu söyleyip bir süre sonra baydığınıda yazmışlar.

Kısacası Alper; sen bu sevdadan vazgeç ve 'herkes için' güzel olmadığını kabul et. Sen bayılsan da ben bedava verseler izlemem. Unutmadan bu ülkede Recep İvedik hastaları da var.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Korku filmi kategorisini cok seven birisi olarak aslinda her sey beklenti. Insanlar korku filmine gittiğinde aklını kaçırmayı mi bekliyorlar bilmiyorum. Aklıselim bi insan filmden korkmaz zaten. Ee niye izliyoruz o zaman?? Cevabi her korku sever icin farkli ama korkmak icin olmadığı kesin. Korku filmini korkmak için izleyen adama ne çekersen boş. Ve unutmadan ülkemizde fast and furious serisi hayatının serisi olan insanlar var.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: