Arkadaslar bu avrupa geldikte sonra bilgisayarima 800MB lik oyunu indirdim ve
bilgisayarim cok yavasladi
oyunda SIK SIK donmalar olmaya basladi cikip girmek zorunda kaliyorum devamli
lag hic gitmez oldu.
acaba bu sadece bendemi var ? acaba benim bilgisayarimami birsey oldu ?
yoksa bu avrupa geldikten sonra herkestede böyle oldumu ?
Lütfen göruslerinizi bildirirseniz sevinirim
ona göre bilgisayarimda islem yapacagim
gerekirse format atacagim.
Tesekurler.
Herkesin Bilgisayari Yavasladimi ??
· 20 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
aynen daha önce sadece öğlen 1den gece 11 e kadar lag olurdu.Avrupa geldikten sonra çok lag olmaya başladı ne gece ne gündüz günün her saati lag var oyun donuo kalıo 3-4 dk beklioz anca açılıo bazen açılmıo direk masa üstüne atıo(çıldırmak üzereyim) Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
aynen daha önce sadece öğlen 1den gece 11 e kadar lag olurdu.Avrupa geldikten sonra çok lag olmaya başladı ne gece ne gündüz günün her saati lag var oyun donuo kalıo 3-4 dk beklioz anca açılıo bazen açılmıo direk masa üstüne atıo(çıldırmak üzereyim) Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
evet bendeki durumun aynisi
yapacak tek sey var 2GB RAM alip eklemek lazim.
1024 neyine yetmiyo 2mb ram bilgisayarı uçururben oyun oynamak için hackerlik yapmak için almadım ki pc yi Rolling Eyes kahvekeyfi Mr. Green
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Malesef aynı sorun bizdede var Twisted Evil
Evet Oyun Çok Geç Açılıo Ve Donma Var Sad
Lag Eksik Olmaz Zaten Very Happy
İdare Etcez Artık :?!!!
Lag Eksik Olmaz Zaten Very Happy
İdare Etcez Artık :?!!!
aynen.bu oun artık çekilmez oldu.bırakacağım artık.lag.dc yeter yav.
oyuna zıçtılar Mr. Green
dediniz herşey bendede var
dediniz herşey bendede var
ewt oyunun ağzına ettiler bende de aynı sorunlar var bi de zaten ışınlanırken oyundan da atması var
ben bu joymaxın da gaymaxın da taaaa ..................Very Happy
ben bu joymaxın da gaymaxın da taaaa ..................Very Happy
bnim pc de önceden kasiodu
ama şimdi okadar deil
cave yeşildi ama şimdi normal
bildiim kadarıyla istenen sistem özelliklerini düşürdüler
ama tek bi sorun var teleport yaparken oyundan atio bu çoğu kişide var
ama şimdi okadar deil
cave yeşildi ama şimdi normal
bildiim kadarıyla istenen sistem özelliklerini düşürdüler
ama tek bi sorun var teleport yaparken oyundan atio bu çoğu kişide var
K
kajmersagopa01
⭐ 19y
valla benı teloort olurken oyundan atmıo ama cok lag var gercektende.surekli var hemde...uarım duzeltirler.yapacak bisey yok beklicez
zaten yavaş pc ii ce öldü yav starta bastıktan sonra gidip kendime tost falan yapıyom sabah sabah aç karna sro ya kafası basmıyo insanın 😊
N
NephilimAngel
⭐ 19y
benimki iiyi durumda şu an Mr. Green Mr. Green
T
turkodanger
⭐ 19y
evt bendede vardı ama şuan yok format attım Laughing
wala bende 2 gb çift cekırdek we 512 mb ekran kartı war
starta basıorum gidiorum mutfağa tost most yapıom toksam meywe fln yıkıorum qeliorum client anca açılıo ::)
bende lag donma gec girme hersey bol miktarda var ben böyle sro nun.................... yapayım Twisted Evil Twisted Evil
G
greatfalcon
⭐ 19y
bilgisayar bi kasıyo sormayın yani
S
Sanalisyan
⭐ 19y
ßende 0 kasma,0 lag,0 dc Very Happy
starta basıorum gidiorum mutfağa tost most yapıom toksam meywe fln yıkıorum qeliorum client anca açılıo ::)
aynen tek sorun şu oyun açılırken oynarken ne lag ne dc hiçbir sorun yok ama oyunu açmak olüm Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap