Beyler 32lvlim gidin chakjilerde taxi diyin ztn millet geliyor sizde çok kolay kestiğiniz chakjilerden çıkan gold elixir item Blki sos alıp hayatı yaşayın Basit gibi geliyor ama bn bu yolla 1 saatte 1m+ yptım 8kişi full doldu party!Ve 1sos 5 wepon 3prot 1shield we 10tnede item düştü sosda kolluktu onuda eziğin tekine 200kdan werdim!12lvl altı bkn penonları rht partyleri dhil kesiosanız eski charımla 2* saatte fln 30m yptım taxi+item bide 2tne sos çkyı elixirleri saymıyorum bile soslarıda Very Happy Bir teşekkür beklerim:)
Herkesin Bildiğini Sandığı Ama Feci Para VEren NUker Taktikl
· 14 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
ben biraz acemiyim de bu taxi diyonuz o partiyi nasıl kuracagız ayarları nasıl olcak yani
bide ikinci sorum adam sana kastıktan sonra para vermezse nasıl güvencen yada sana önceden nasıl para vercek sana güvenmezki
bide ikinci sorum adam sana kastıktan sonra para vermezse nasıl güvencen yada sana önceden nasıl para vercek sana güvenmezki
önce para verilir sonra kasılır güvenmezsen hiç girmeyeceksin böyle işlere
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
perki parti kurarken ayarları nasıl olcak biraz açarmısın e den mı kurcaz
yani ex paylaşımı falan acılcakmı
yani ex paylaşımı falan acılcakmı
oyun içinde p ye bas ordan set e tıkla exp auto share item distr..(tarzında bişiler) olarak ayarla tmm de e ye bas form party de asada isim yerinede nerde yapıyosan ne kaça yapıyorsan taxiyi onu yaz ve adam gelmesini bekle
Edit=partine düşük lvlv arklarını al biraz dolu gözüksün 4/8 fln olsun o zaman gelirler hmn biz öyle yapıyoruz 40 lvllık charlarla arkın penon taxisine giriyoruz adam geldikçe cıkıyoruz
Edit=partine düşük lvlv arklarını al biraz dolu gözüksün 4/8 fln olsun o zaman gelirler hmn biz öyle yapıyoruz 40 lvllık charlarla arkın penon taxisine giriyoruz adam geldikçe cıkıyoruz
saka gibi !!! 2 tane nasıl dustu hemen be 2 sınede helal Laughing
R
RoyalFlush
⭐ 19y
gel bakalım 60+ lvllara o kadar item-sos düşüyomu bence kazandığın parayı biraz elinde tut 😊
usta nasıl tutayım 32lvl nuker özendim açtım Very Happy ellik alcam 52k 62fln olsam penonlarlar bir sincapla üfff Laughing
1m o kadar fazla bı para dııl kı !!
32 nuker açtım 40 lv ye kadar 4 sos ve 2 som silah 6 banka elixir 30m para 8000 wind2 + şu an gap 1 5 k sp de cabası deli gibi kasıyo süper para topluyor ag bor kullanarak yaptım üstelik
H
Helicopter
⭐ 18y
2 Saatte 30m chakjilerde kasılmaz.
İddiasına bile girerim.
İddiasına bile girerim.
İddiasına bile girerim.
öle bisi dememiski iyi oku chajkide 1 m penonda 30m
emeğe saygı ama bu zaten kullanılıyo bütün taxiciler bu yöntemi kullanıyor.
H
Helicopter
⭐ 18y
İddiasına bile girerim.
öle bisi dememiski iyi oku chajkide 1 m penonda 30m
Penonlarda da yapamaz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap