Kısaca söylüyorum ard arda 5tane item yakın (degree farketmez) +5silahınza +6 deneyin ^^ eğer oda patlarsa elinizde +9mu var şaşmadan +10a deneyin kaçışı yok sadece şansı sıkıştırmak ve patlatmak 😊 +6 yapmak zor değil belki ama taktiğin 4.sefer işe yaraması beni mutlu etti,
- Resim Silinmiş.
Her zamanki alchemy taktiğim ve +6
· 22 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
tebrikler
Tebrikler denemeye değer =)
Nerden bulucaz 5 tane +5 weopan 😜
yanlış anladın 5tane +5değil +1 den +2ye geçerkende patlatsan sayılır hatta +0dan +1e patlatsan
L
LiveInTexas
⭐ 18y
tamamen sans ısı bence hıc taktık fln olmaz :S
Katılıyorum.Hatta bir arkadaşım item yak sonra + bascan iteme dene demişti.Aslında bazı itemlerin ne bilim yapısında var ^^.Mesela bi sword vardı 98 level.ard arda 10 kere +3 oldu ama +4 olmadı.Ama belki olabilir yani bilemiyorum bu benim yorumum 🍺
C
chipshajen
⭐ 17y
grats
Emin misin ? Zamanında pol.gara siteye bi sergi açmıştı 20yi geçik+7 ile hepsininde aynı taktik item patlatma..Siz bilirsiniz aşın kendinizi
Kısaca söylüyorum ard arda 5tane item yakın (degree farketmez) +5silahınza +6 deneyin ^^ eğer oda patlarsa elinizde +9mu var şaşmadan +10a deneyin kaçışı yok sadece şansı sıkıştırmak ve patlatmak 😊 +6 yapmak zor değil belki ama taktiğin 4.sefer işe yaraması beni mutlu etti,
- Resim Silinmiş.
very nice:D bizimde bi taktiğimiz var +6 basarken powder koymuyoruz tabi öncesinde bi kaç işlem yapmak şartıyla xd genede benim bi sorum olacak. İlk itemi patlattın diyelim en son basacağın iteme kadar alchemy penceresi açık mı kalıyor yoksa arada kapatıp tekrar açıyormusun ? 😈
yok ellemiyorum sadece chati kapatıp sakin biyere ve puff onlarla çok ilgisi yok
powder işine gelirsek mantıklı bunları patlatırken itemler şanslı ise powdersız geçiyodu direk oda bi taktik ama çok garanti değil gibi
powder işine gelirsek mantıklı bunları patlatırken itemler şanslı ise powdersız geçiyodu direk oda bi taktik ama çok garanti değil gibi
H
husran.1718
⭐ 17y
asdf
UP
ben bunlara inanmam ☕ istersen 1000 tane item patlat senin +6 ya gecirmen 10% sa o 10% kalir ne 100% nede 11% olur tabi inanan yine inanir 😁
Y
yalniz.kurt19
⭐ 16y
g<z
C
CrackCocaine
⭐ 18y
ben bunlara inanmam ☕ istersen 1000 tane item patlat senin +6 ya gecirmen 10% sa o 10% kalir ne 100% nede 11% olur tabi inanan yine inanir 😁
Daha mantıklı ve önceden deneyip, işe yaradığına emin olduğun bir taktik varsa sende paylaş.
Konuya gelince, bu patlatma olayını bende onaylıyorum. 4 tane failed yaptıktan sonra silahımı +6 ya rahatça geçiriyorum. Tabi biraz da şans lazım, her zaman tutacak diye bir olay yok.
Daha mantıklı ve önceden deneyip, işe yaradığına emin olduğun bir taktik varsa sende paylaş.
Konuya gelince, bu patlatma olayını bende onaylıyorum. 4 tane failed yaptıktan sonra silahımı +6 ya rahatça geçiriyorum. Tabi biraz da şans lazım, her zaman tutacak diye bir olay yok.
Bilmeyenler yazıyor işte 🙄
Ne kadar fail o kadar şans diyorum ama o 5tane itemi yakmakta zorluyor +4e lucky powdersız geçirdiğim bile oluyor deli oluyorum o zaman 🎅
Aynı taktik ile +7 bastım ^^ şaşmayan bir taktiktir gerçekten.
Zamanında Bi Polgara Vardı Ne Basardı Adamın Eli Uğurluydu Nerelerde Acaba Şimdi ^^
Valla benimde bi bölge var.Tek seferde 7 yaptım.6 yaptım.5 e kadar rahat geçiyor.Sonrası o günkü + basmaya göre değişiyor süper bir bölge 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap