Paylaşımı İşallah Beğenirsiniz!
Her Resmin .....(Konuya Bakıp Öğrenin)
· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Hiç bir şey anlamadım. ^^
ne saçma bişeydir bu 😄 😄 paintlede çizmiş bide xD
+1881
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Anlamaya çalıştım zorladım ama sorunluyum herhalde :?
+1881
+1
Anladığım kadarıyla, anlatmaya çalıştığın şeyi zaten kullanmak istediğimiz resme sağ tıklayıp "resmi göster" dediğimizde linkine ulaşıyoruz 🙄
Açıklama yapmazsan konunu kilitlemek zorunda kalırız 😉
Açıklama yapmazsan konunu kilitlemek zorunda kalırız 😉
+1 ➡️
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
İyide resme bak dediğin zaman zaten çıkmıyomu adres :?
herhangi bir resme sağ tıklarsanız resim özelliklerden resmin kaynak linkini görebelirsin bunu kullanarak bütün resimleri pc ye kaydedip geri upload etmekten kurtulursun anlattığı şey bu ^^
Anladığım kadarıyla, anlatmaya çalıştığın şeyi zaten kullanmak istediğimiz resme sağ tıklayıp "resmi göster" dediğimizde linkine ulaşıyoruz 🙄
Açıklama yapmazsan konunu kilitlemek zorunda kalırız ;)
Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok 😄
[F New]Solo Gitarist
Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok :D
İnternet Explorer'm yok benim abi 😜 😁
Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok :D
İnternet Explorer'm yok benim abi 😜 😁
Benim de yok 😄 İnternet cafedeyken dikkat etmişim 😜
[F New]Solo Gitarist
herhangi bir resme sağ tıklarsanız resim özelliklerden resmin kaynak linkini görebelirsin bunu kullanarak bütün resimleri pc ye kaydedip geri upload etmekten kurtulursun anlattığı şey bu ^^
Eed bunu anlattım Anlayan Anlar Ben Konuyu Ortaya Kodum Beyennen Alır Beyenmeyen Almaz.
Nasıl Anamadınız Hayret 3. Sınıftaki kuzeneme sordum o anladı
teşekkür etmesek suçlu oluruz
gereksiz desek kötü oluruz
en iyisi susmak^^
gereksiz desek kötü oluruz
en iyisi susmak^^
Adam reklam yapmak için böyle saçma bir işe girişmiş , resmin üstüne sağ tuş tıklayıp özellikler dediğinizde resmin linkini alabilirsiniz.
☕
Kilit + Uyarı.
☕
Kilit + Uyarı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap