Icerige atla
Extraloob

Her Resmin .....(Konuya Bakıp Öğrenin)

· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme
D
d4rkw0r1d OP ⭐ 18y
Paylaşımı İşallah Beğenirsiniz!
16 Yanıt
C
carwen ⭐ 18y
Hiç bir şey anlamadım. ^^
C
Castiela ⭐ 18y
ne saçma bişeydir bu 😄 😄 paintlede çizmiş bide xD
H
HellBoys ⭐ 19y

+1881
P
Anlamaya çalıştım zorladım ama sorunluyum herhalde :?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

+1881

+1
S
SnowFlake ⭐ 18y
Anladığım kadarıyla, anlatmaya çalıştığın şeyi zaten kullanmak istediğimiz resme sağ tıklayıp "resmi göster" dediğimizde linkine ulaşıyoruz 🙄
Açıklama yapmazsan konunu kilitlemek zorunda kalırız 😉
L
Leader ⭐ 19y

+1 ➡️
P
İyide resme bak dediğin zaman zaten çıkmıyomu adres :?
E
Espio ⭐ 19y
herhangi bir resme sağ tıklarsanız resim özelliklerden resmin kaynak linkini görebelirsin bunu kullanarak bütün resimleri pc ye kaydedip geri upload etmekten kurtulursun anlattığı şey bu ^^
.NET
.NET ⭐ 19y
Anladığım kadarıyla, anlatmaya çalıştığın şeyi zaten kullanmak istediğimiz resme sağ tıklayıp "resmi göster" dediğimizde linkine ulaşıyoruz 🙄
Açıklama yapmazsan konunu kilitlemek zorunda kalırız ;)

Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok 😄
[F New]Solo Gitarist
S
SnowFlake ⭐ 18y

Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok :D

İnternet Explorer'm yok benim abi 😜 😁
.NET
.NET ⭐ 19y

Canımcım dediğin şey Mozilla Firefox'ta oluyor 😁 iE tarayıcısında sağ tıklayınca esmi göster diye bir şey yok :D

İnternet Explorer'm yok benim abi 😜 😁

Benim de yok 😄 İnternet cafedeyken dikkat etmişim 😜
[F New]Solo Gitarist
D
d4rkw0r1d OP ⭐ 18y
herhangi bir resme sağ tıklarsanız resim özelliklerden resmin kaynak linkini görebelirsin bunu kullanarak bütün resimleri pc ye kaydedip geri upload etmekten kurtulursun anlattığı şey bu ^^

Eed bunu anlattım Anlayan Anlar Ben Konuyu Ortaya Kodum Beyennen Alır Beyenmeyen Almaz.
Nasıl Anamadınız Hayret 3. Sınıftaki kuzeneme sordum o anladı
C
ChrsNYC ⭐ 18y
teşekkür etmesek suçlu oluruz
gereksiz desek kötü oluruz
en iyisi susmak^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Adam reklam yapmak için böyle saçma bir işe girişmiş , resmin üstüne sağ tuş tıklayıp özellikler dediğinizde resmin linkini alabilirsiniz.

Kilit + Uyarı.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: