Icerige atla
Extraloob

Her Bota 4 Mod Kampanyası

· 58 Yanıt · 6.1K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
P
Pride ⭐ 18y
Başvurdum sonucu bekliyorum
C
Calamity ⭐ 17y
çok teşekkür ederim çok çalışacağım bu rütbeye layık olmak için tekrar teşekkürler
C
CoM3WiTHMe ⭐ 17y
Mesaj Sayim Az 😜
B
BadAngeL ⭐ 17y
çok teşekkür ederim çok çalışacağım bu rütbeye layık olmak için tekrar teşekkürler

Hayırlı olsun.Darısı başımıza 😉
B
BadAngeL ⭐ 17y
Bu mod kampanyası ne zaman bitecek birde ben başvurumu ilk yapanlardanım herkesi sonuçlandı bir ben kaldım.Alınmadıysam da mesajla bildirin ltf artık kalbim dayanmıyor 😉
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
SROking de yardımcı olabilirim. Kendim de sroking kullanıyorum. Ne yapabilecegini nasıl yapacagını biliyorum kısaca. Sroking deneme moderatörlüğe adayım.

Olmaz derseniz veya yer dolmuşsa Agbot ta kullanıyorum ve yakından tanıyorum. 1-1.5 yıl agbot kullandım ve Agbot'tada deneyimliyim.

Hangisi olursa olsun görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim eğer bana uygun görürseniz 🙄 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SROking de yardımcı olabilirim. Kendim de sroking kullanıyorum. Ne yapabilecegini nasıl yapacagını biliyorum kısaca. Sroking deneme moderatörlüğe adayım.

Olmaz derseniz veya yer dolmuşsa Agbot ta kullanıyorum ve yakından tanıyorum. 1-1.5 yıl agbot kullandım ve Agbot'tada deneyimliyim.

Hangisi olursa olsun görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim eğer bana uygun görürseniz 🙄 8)

başvuru formunu eksizsiz doldurduysanız değerlendirilecektir.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Hangisi olursa olsun görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim eğer bana uygun görürseniz 🙄 8)

başvuru formunu eksizsiz doldurduysanız değerlendirilecektir.

Evet okan abi saol attım 😜 Cok yardımcı olabilecegime inanıyorum bugunden başladım çalışmalara 😈 🍺
M
memocan11 ⭐ 17y
haırlı olsun
B
BadAngeL ⭐ 17y
Başvurdum sonucu beklıyorum 2.5 gün 😞 😉
A
Afgan ⭐ 17y
Yeni mod arkadaşlara başarılar diler Aynı şekilde kutluyorum Allah kolaylık wersin hepinize
X
XER0 ⭐ 19y

imzanı değiştirsen güzel olur bence 🙄
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

+1 👍
B
BadAngeL ⭐ 17y

+1 👍

Değiştirildi. Ve 3.5 gün olu hayla olumluyada olumsuz bir cvp atılmadı.
B
BadAngeL ⭐ 17y
biri bakabılırmı herkes başvuran kabul edildi tek ben kabul edılmedım bot hakkında bilgim ve tecrubem çok ....ama nedense alınmadım . Vede eski playerım eski hesabım 2008 yılında ..yok ben exl reklamı yapam heryerde exl bir modlugu bana çok görsün ayıptır
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
biri bakabılırmı herkes başvuran kabul edildi tek ben kabul edılmedım bot hakkında bilgim ve tecrubem çok ....ama nedense alınmadım . Vede eski playerım eski hesabım 2008 yılında ..yok ben exl reklamı yapam heryerde exl bir modlugu bana çok görsün ayıptır

Bir kere adam gibi bir başvuru formu bile doldurmamışsın , kampanyanın ismini altına yazın demişiz yazmamışsın görev almak istediğiniz yere silkroad yazmışsın . siteye üye olalı 3 gün olmuş ve ilk gününden başvuru göndermişsin .

Deneme moderatör olman imkansız boşa bekliyorsun sonucu .En azından 1 ay forumda takılman gerekiyor yetişmen için.
O

Bir kere adam gibi bir başvuru formu bile doldurmamışsın , kampanyanın ismini altına yazın demişiz yazmamışsın görev almak istediğiniz yere silkroad yazmışsın . siteye üye olalı 3 gün olmuş ve ilk gününden başvuru göndermişsin .

Deneme moderatör olman imkansız boşa bekliyorsun sonucu .En azından 1 ay forumda takılman gerekiyor yetişmen için.

Böyle yorumlar yapmaya devam ederse 1 ayada seçilmesi zor 1 yılada.Ayıbı ondan öğrenecek değiliz herhalde
p.s:Yetkili değilim,sadece kendi yorumumu sunmak istedim
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Benim sicilim daha iyi sanırsam 🙄 Ve Sroking bölümünde insanlara yardımcı olabildiğimi/olabileceğimi sanıyorum. Tabiki bana bu görevi uygun görürseniz 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: